Esports
Foto: Ajuntament del Morell
06 de novembre del 2019
El Catllar visita el Morell aquest dimecres amb l’objectiu d’avançar a la Copa Tarragona
L’equip de Carlos Altes rebrà el Mora d’Ebre el dissabte a les 19h al Pavelló d’Altafulla en el duel de la 5a jornada de lliga
El duel de la primera eliminatòria de la Copa Tarragona entre el Morell CFS i el CFS El Catllar Atlètic, que s’havia de disputar el passat dissabte a les 18.00 h, finalment es juga aquest dimecres 6 de novembre a partir de les 21.00 h.

Els catllarencs cercaran el triomf per accedir a la segona eliminatòria, i per refer-se de la dura derrota que van patir a la pista de la JE Riba-Roja el passat dijous, en el duel ajornat de la tercera jornada de lliga. El marcador va ser de 10 a 4 a favor dels locals, un resultat que va deixar al conjunt del Baix Gaià a la 9a plaça amb 6 punts.

Després del debut a la copa d’aquest dimecres, el següent compromís del conjunt dirigit per Carlos Altes serà dissabte a les 19.00 h amb la visita del Mora d’Ebre CFS en la cinquena jornada de Primera Divisió.

L’equip de la Ribera d’Ebre es presentarà al Pavelló d’Altafulla amb la voluntat de donar continuïtat a la victòria assolida fa quinze dies precisament davant el Riba-Roja (11-3) i igualar a punts amb el Catllar.
Social
Et recomanem
Encesa dels llums de Nadal i inauguració del pessebre
13 de desembre a les 18:00h. a l'ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Actes solidaris amb La Marató de TV3
Des del dia 6 i fins al 19 de desembre
Consulta el programa a: www.altafulla.cat
Contacontes: En Pepitu va a viure a la biblioteca per Nadal
19 de desembre a les 17:00h. a la biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Visites al Castell d'Altafulla
Cada primer dimarts i últim dissabte de mes
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla