04 de novembre del 2019
La Torre s’endú el derbi i agreuja la crisi de la Riera (1-3)
Els gols de Carlos Millán, Tommy Anguita i Guillermo Montserrat deixen al conjunt blanc-i-blau a cinc punts del podi
La UD Torredembarra s’ha endut el primer derbi del Baix Gaià de la temporada a Tercera Catalana després d’assaltar el feu del CF La Riera per 1 gol a 3 en la matinal d’aquest diumenge. Els torrencs no han donat opció al conjunt rierenc, que segueix sent el fanalet vermell del Grup 3 una setmana més.

Carlos Millán ha avançat a l’equip blanc-i-blau en el minut 11. El gol no ha tingut un efecte nociu sobre la Riera, ni de bon tros. Tot i això, no ha estat capaç d’empatar abans que Guillermo Montserrat fes el 0 a 2 que semblava sentenciar el partit.

Els locals, però, no s’han ensorrat en cap moment i han persistit a la cerca del gol que els situés novament en la disputa pels punts. Aquest ha arribat en els darrers minuts per mitjà d’Oriol Boix. Amb l’1 a 2, els locals han tingut l’oportunitat per a fer l’empat, però finalment ha estat Tommy Anguita el que ha vist porteria per assegurar el triomf visitant.

Guillermo Montserrat, jugador del Torredembarra, ha destacat que el partit ha estat condicionat pel fort vent, però que el seu equip ha estat superior en el global dels 90 minuts per aconseguir un triomf important de cara al gran duel davant el Segur.

Per la seva part, el ja exentrenador de la Riera, Iñaki Pérez, ha destacat que l’equip ha donat continuïtat a la millora del darrer compromís i que ha tingut opcions de puntuar fins al final del temps reglamentari.

La victòria permet el Torredembarra consolidar-se a l’11a posició amb 11 punts, i el més important, acabar la jornada a cinc unitats del podi. Per contra, la Riera continuarà sent l’últim classificat amb 4 punts, a dos de la permanència que marquen l’Atlètic Campclar i el Racing Bonavista.