Esports
Foto: Altafulla Ràdio
31 d'octubre del 2019
El Creixell vol ser el primer equip a derrocar al Miami Platja
Els de Mont-roig sumen els seus partits per victòries amb 22 gols a favor i només 5 en contra
El futbol no entén de resultats, classificacions ni plantilles. És un esport on cap marcador està assegurat, i menys en una categoria com la Quarta Catalana. La UE Creixell parteix d’aquesta base per afrontar el repte de convertir-se en el primer equip a guanyar al Miami Platja, líder destacat del Grup 24 amb 18 punts de 18 possibles, aquest diumenge a les 16.00 h.

Els creixellencs, que vénen de descansar el passat cap de setmana després d’haver ajornat el seu compromís contra el CF Reddis B, mantenen la confiança que els va atorgar la victòria, la primera del curs, davant el Base l’Hospitalet de l’Infant (2-1) en la quarta jornada de lliga.

Aquesta confiança, però, haurà d’anar acompanyada d’un alt índex de competitivitat i esforç per humanitzar a un Miami que presenta uns números que espanten. Fins ara, és l’únic equip que compta els seus partits per victòries amb 22 gols a favor i només 5 en contra. No hi ha cap equip que hagi marcat més i que hagi encaixat menys.

El Creixell haurà de vigilar de ben a prop als dos màxims realitzadors del conjunt de Mont-roig, Mohamed Ouzalah i Gabriel Pacheco, autors de 9 i 6 gols, respectivament.
Social
Et recomanem
Escape room educatiu sobre el canvi climàtic
16 de novembre a les 16:30h. al Centre d'Entitats
Organitza: Ambiens
VIII Cross del Roquissar
17 de novembre a les 10:30h. a l'escola El Roquissar
Organitza: AMPA i Escola El Roquissar
XVI Baixada de Trastos
17 de novembre a les 11:00h. des de l'ermita de Sant Antoni
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Festa Major de Sant Martí 2019
De l'1 al 17 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat