Esports
Foto: Altafulla Ràdio
31 d'octubre del 2019
L’Altafulla no vol cap sorpresa davant el Constantí
Els groc-i-negre no es poden refiar d’un rival de la zona mitjana-baixa en una jornada amb tres duels directes dels quals es poden beneficiar
El triomf de la setmana passada a Llorenç del Penedès ha tornat a revifar els ànims d’un CE Altafulla que torna a posicionar-se com a candidat a tot i que és conscient que aquesta jornada, la número 9 a Tercera Catalana, pot ser molt beneficiosa. Mentre la majoria dels equips del TOP-8 s’enfronten entre ells, els groc-i-negre reben a un Constantí situat a la zona mitjana-baixa de la classificació.

Els duels directes del cap de setmana són l’Atlètic Valls-Calafell, primer contra segon, l’Arboç-Llorenç, quart contra sisè, i el Segur-Morell, tercer contra vuitè. A més, també hi ha un interessantíssim Torreforta-Vendrell que enfronta als dos equips que aterren de Segona Catalana.

L’equip de Raúl Tudela, que obrirà la jornada aquest dissabte a les 16.30 h, tindrà davant a un equip que és 12è amb 8 punts i que ve de perdre els darrers dos partits davant l’Atlètic Valls (2-1) i la JE Sant Jaume (0-1), dos resultats que costen de dirigir tenint en compte la posició classificatòria dels seus oponents. Cert és, però, que en la cinquena jornada va sumar un punt a Segur de Calafell.

El capità de l’Altafulla, Genís Cañas, ha assegurat que l’equip no es pot refiar de la posició classificatòria de l’adversari, i menys tenint en compte alguns precedents com el de l’Alcover. “Tots els partits t’exigeixen el màxim, i has d’estar preparat”, ha sentenciat.

L’equip constantinenc ha patit molts canvis en la plantilla després que jugadors importants com Sergi Goldran, els germans Francesc i Josep Brunet, Oriol Vallès i Oriol Gilisbars hagin fitxat pel Morell.

Francisco Rodríguez, un entrenador amb més bagatge en el Grup 2, ha assumit les regnes de la banqueta i compta amb el capità Jonatan Ferreira (4 gols), Francesc Invernon (2 gols) i l’exaltafullenc Gerard Martí, entre d’altres.
Genís Cañas, capità del CE Altafulla
Social
Et recomanem
Escape room educatiu sobre el canvi climàtic
16 de novembre a les 16:30h. al Centre d'Entitats
Organitza: Ambiens
VIII Cross del Roquissar
17 de novembre a les 10:30h. a l'escola El Roquissar
Organitza: AMPA i Escola El Roquissar
XVI Baixada de Trastos
17 de novembre a les 11:00h. des de l'ermita de Sant Antoni
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Festa Major de Sant Martí 2019
De l'1 al 17 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat