30 d'octubre del 2019
El Catllar Femení compleix els pronòstics i goleja al Balaguer (0-4)
Les jugadores de Lluis Jové se situen quartes amb 8 punts, a dos de la segona plaça i a quatre del lideratge
L’equip de futbol sala més en forma del Baix Gaià és el CFS El Catllar Atlètic Femení, que aquest diumenge ha encadenat la segona victòria seguida i el quart partit sense conèixer la derrota al golejar l’EFS Balaguer per 0 a 4.

Tot i que el duel ha començat de la millor manera possible amb el gol d’Estefania Ortiz en el minut 9, les del Baix Gaià no han encarrilat el triomf fins als últims minuts. Esther Gamarra ha fet el segon en el 36’, mentre que Esther Ortega i Olga Quintero han completat el marcador en els dos últims minuts.

El conjunt dirigit per Lluis Jové s’instal·la a la 4a posició amb 8 punts, els mateixos que el tercer, el CFS Vandellós. El Pla d’Urgell és líder amb 12 punts de 12 possibles, i el Lleida és segon amb 10. El tècnic ha reconegut que tot i el marcador final no va ser un partit gens fàcil, i que ara cal fer bona aquesta victòria en el següent compromís davant el CFS Roquetes.

El duel tindrà lloc el dissabte 9 de novembre, a les 18.30 h, al Pavelló Municipal d’Altafulla. Abans, però, el Catllar buscarà debutar amb victòria a la Copa Tarragona, que comença aquest cap de setmana. Les catllarenques visitaran el CFS Reus de Segona Divisió aquest diumenge a les 12.30 h.