28 d'octubre del 2019
La Torre i la Riera sucumbeixen davant el poder ofensiu del Vendrell i el Morell
Els dos conjunts s’enfrontaran el pròxim diumenge en un nou derbi del Baix Gaià marcat per la necessitat de sumar els 3 punts
La vuitena jornada del Grup 3 de Tercera Catalana s’ha saldat amb les derrotes de dos dels tres representants del Baix Gaià. Si l’Altafulla ha estat la cara, el Torredembarra i la Riera han estat la creu després de caure contra el Vendrell i el Morell, dos equips que han exhibit l’arsenal ofensiu que tenen en la seva plantilla.

La Torre disputava davant el conjunt de la capital del Baix Penedès un duel directe en l’equador de la classificació en el qual hi havia en joc 3 punts cabdals per situar-se entre el grup d’aspirants. Iker Ordovàs ha posat la primera pedra pel Vendrell, marcant el 0 a 1 en el 28’.

En la recta final, i ja amb la Torre bolcada a l’atac, Imad Derraz i Eric Manzano han marcat el segon i el tercer gol amb els quals han sentenciat el partit. Pol Arauz ha fet el gol de l’honor en el temps afegit.

Els blanc-i-blaus descendeixen a l’11a posició amb 10 punts.

Pel que fa a la Riera, no ha pogut extreure cap resultat positiu de la seva visita al Morell i continua al fons de la classificació. Els morellencs s’han avançat amb el primer dels dos gols del seu davanter franquícia, Oriol Gilsibars, en el minut 18. I abans del descans han fet el segon per mitjà d’Alejandro Montull (44’).

Un cop dur, que s’ha accentuat quan Gilisbars ha fet el 3 a 0 en l’inici de la segona part, més concretament en el 52’. Els rierencs, tot i oferir una millora significativa respecte a les últimes jornades, ni tan sols han pogut entrar en el partit, quedant-se a zero.

La Riera i la Torre es veuran les cares el pròxim diumenge, a les 12.15 h, al Municipal de la Riera en un derbi del Baix Gaià marcat per la necessitat de sumar dels locals, una necessitat compartida, en menor grau, pels visitants de cara a assaltar el TOP-8.