Esports
Foto: Torredembarra BC
24 d'octubre del 2019
El Torredembarra BC visita el Valls amb la confiança de l’última victòria
Els torrencs segueixen en la part alta de la classificació i visiten al cuer del grup, que acumula quatre derrotes en el mateix nombre de partits
La victòria davant l’AB Vendrell (82-65) en el partit corresponent a la quarta jornada de la Tercera Masculina fa que el Torredembarra BC afronti la visita d’aquest diumenge (17.30 h) a la pista del CB Valls amb molta confiança i seguretat.

No en va, els torrencs van aconseguir davant els del Baix Penedès refer-se de la primera derrota del curs davant el CB La Selva. Francisco Javier Martín va ser el líder anotador amb 14 punts, 9 dels quals van ser des de la línia de 6,75. Pablo Moretti va fer 13 punts, mentre que el seu germà Nicolás va anotar-ne 11.
El Torredembarra està demostrant que és un equip en majúscules, perquè en els quatre partits que ha disputat han aparegut diversos jugadors que han assumit el lideratge, anotant cistelles importants i decisives. I això és el que pretén ratificar en el compromís contra el Valls, últim classificat amb quatre derrotes i 4 punts.

La situació dels de la capital de l’Alt Camp contrasta amb la 4a plaça del conjunt torrenc, que segueix empatat a 7 punts amb el CB Salou i el CB La Selva, mentre que el Bàsquet Teresianes segueix liderant el grup amb 8 unitats.
Social
Et recomanem
Fira de Nadal d’Altafulla
6, 7 i 8 de desembre a la plaça de l'Església
Programa sencer a www.altafulla.cat
Concert d'AltafuJazz amb Jeremy Powell i Lluís Capdevila
7 de desembre a les 20:30h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz i Ajuntament d'Altafulla
Contacontes: En Pepitu va a viure a la biblioteca per Nadal
19 de desembre a les 17:00h. a la biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Visites al Castell d'Altafulla
Cada primer dimarts i últim dissabte de mes
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla