23 d'octubre del 2019
El Catllar femení remunta al Linyola i aconsegueix el primer triomf del curs (2-1)
L’equip de Lluis Jové confirma el seu bon inici de temporada i se situa 6è amb 5 punts, molt a prop del podi de la classificació
El Pavelló d’Altafulla va ser testimoni de la primera victòria de la temporada del CFS El Catllar Atlètic femení, que va complir els pronòstics imposant-se al Linyola CFS en el duel de la tercera jornada de Primera Divisió. No ho va fer, però, sense patiment, perquè va haver de recórrer a l’èpica per remuntar el gol inicial de les visitants en els últims minuts.

I és que l’equip del Pla d’Urgell va avançar-se just abans d’arribar al descans amb el gol de Montserrat Carles. Les catllarenques van cercar l’empat durant tota la segona part, obtenint el premi en el 36’ gràcies a un penal transformat per Ester Gamarra. Ja en l’últim minut de joc, Blanca Luna Polo va portar el deliri a la banqueta local amb el gol que culminava la remuntada.
El tècnic del Catllar, Lluis Jové, ha fet una valoració molt positiva del triomf perquè el rival els va “posar les coses molt difícils”, tot i estar a la part baixa de la classificació. Els 3 punts, diu, són molt valuosos per seguir en la part noble de la taula.

El Catllar se situa 6è amb 5 punts després d’encadenar dos empats i una victòria, una dinàmica que esperen allargar aquest diumenge amb la visita a l’EFS Balaguer. L’equip de la capital de la Noguera és l’últim classificat després d’haver perdut els tres partits que ha disputat, el darrer davant el Futsal Lleida per 9 gols a 0.

El partit es disputarà aquest diumenge, a les 15.00 h, al Pavelló Municipal de Balaguer. Lluis Jové ha assegurat que l’equip lluitarà per sumar la segona victòria seguida per mantenir, o reduir, la distància amb els equips capdavanters.

Per la seva part, el Catllar masculí va ajornar el seu compromís a la pista de la JE Riba-Roja, que es disputarà el dijous 31 d’octubre a partir de les 21:00 h. Abans, però, l’equip de Carlos Alos rebrà la visita del Castellvell del Camp aquest dissabte, a les 20.30 h, al Pavelló d’Altafulla.