Esports
Foto: Ajuntament d'Altafulla
22 d'octubre del 2019
Una trentena de ciclistes participen en la 35a Pujada a l’Ermita de Sant Antoni
La Penya Ciclista d’Altafulla també ha celebrat el sopar de germanor i l’entrega de premis; Antonio Ramírez ha rebut un guardó per arribar a les 1.000 sortides
La Penya Ciclista d’Altafulla ha celebrat aquest dissabte un dels actes esportius i culturals amb més tradició al municipi, la Pujada a l’Ermita de Sant Antoni, que enguany ha arribat a la 35a edició amb la participació d’una trentena de ciclistes, com ha explicat el president de l’entitat, Ildefonso Cuesta, als micròfons d’Altafulla Ràdio.

La Pujada a l’Ermita és la primera activitat de la Diada de la Penya Ciclista, la jornada més important de l’any en la qual també celebra el sopar de germanor entre totes les persones que formen l’entitat. Ildefonso Cuesta ha destacat la participació d’una cinquantena de socis, i l’entrega de premis de final de temporada.

A més d’aquests premis, la Penya Ciclista també ha entregat un premi especial a Antonio Ramírez per arribar a la xifra de 1.000 sortides com a soci de l’entitat. Una xifra que com reconeix Ildefonso Cuesta, serà molt difícil que algú pugui igualar en el futur.

El president de la Penya Ciclista d’Altafulla s’ha mostrat molt content per la gran participació dels socis durant la temporada, una temporada que ha finalitzat amb l’entrega de premis al sopar de germanor. Els ciclistes, però, seguiran rodant pel territori, i clouran el 2019 amb la sortida prèvia al Nadal, que realitzen conjuntament les seccions de carretera i muntanya, al desembre.
Ildefonso Cuesta, president de la Penya Ciclista d'Altafulla
Ildefonso Cuesta, president de la Penya Ciclista d'Altafulla
Ildefonso Cuesta, president de la Penya Ciclista d'Altafulla
Social
Et recomanem
Encesa dels llums de Nadal i inauguració del pessebre
13 de desembre a les 18:00h. a l'ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Actes solidaris amb La Marató de TV3
Des del dia 6 i fins al 19 de desembre
Consulta el programa a: www.altafulla.cat
Contacontes: En Pepitu va a viure a la biblioteca per Nadal
19 de desembre a les 17:00h. a la biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Visites al Castell d'Altafulla
Cada primer dimarts i últim dissabte de mes
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla