21 d'octubre del 2019
El Torredembarra suma un empat valuós a Torreforta (3-3)
La Riera torna a repetir els errors de la jornada passada i cau golejada davant el Racing Bonavista
El Torredembarra i la Riera han tornat a ser la cara i la creu en la setena jornada del Grup 3 de Tercera Catalana. Si els torrencs han aconseguit un punt molt valuós en la seva visita a Torreforta amb un marcador de 3 a 3, l’equip rierenc ha caigut al fanalet vermell després de perdre contra el Racing Bonavista per 2 a 5.

En la jornada sabatina, el Torredembarra ha ratificat el bon moment pel qual travessa en un partit en el qual ha hagut d’igualar dos marcadors en contra. El Torreforta, que segueix immers en un mar de dubtes, s’ha avançat aviat amb el gol de Mourad Khattouti en el minut 4, un gol que ha obtingut la resposta de Jordi Elías (43’) abans del descans.

En la segona part, Oriol Labella ha mantingut el seu idil·li amb el gol fent el 2 a 1 en el 62’. La Torre no només ha empatat, sinó que ha capgirat el marcador amb les dianes de David Huertas (79’) i Marc Arauz (82’). I quan tenia el triomf a la seva mà, César Ayestas ha fet el 3 a 3.
Guillermo Montserrat, jugador de la Torre, ha destacat que “l’equip no abaixa els braços per molt dur que sigui el rival”, fent referència a la remuntada que ha fet, tot i que finalment s’ha hagut de conformar amb un punt

Per la seva part, la Riera ha tornat a pagar la falta d’intensitat que sí que ha demostrat el Racing Bonavista en la primera part. El conjunt de Ponent s’ha situat amb un 0 a 2 abans dels primers deu minuts amb la dobleta de José Macías, i en el 25’ ha doblat el seu avantatge gràcies a Rafael Nuñez i Eugeni del Cerro.

Els del Baix Gaià han reaccionat en l’inici de la segona part amb dos gols d’Oriol Boix en el 48’ i 55’, però ha estat insuficient per remuntar. En el temps afegit, Gerardo Navarro ha completat la golejada dels verd-i-negre.

Els resultats situen el Torredembarra 9è amb 10 punts, a quatre del podi, i a la Riera 18a i última amb 4 punts. En la següent jornada, els torrencs reben al Vendrell en un dels grans partits del cap de setmana, mentre que la Riera té un autèntic repte al camp del Morell.