21 d'octubre del 2019
El Roda de Barà guanya a Montblanc i segueix amb la bona dinàmica a domicili (1-3)
L’equip de Dani Sereno torna a oferir la seva millor versió i s’instal·la en l’equador de la classificació amb 4 punts d’avantatge respecte al descens
El “six pointer match” de la jornada -com així defineixen els anglesos els duels directes entre equips que lluiten pel mateix objectiu, entre el Montblanc i el Roda de Barà s’ha resolt amb una victòria del conjunt del Baix Gaià per 1 gol a 3 que li permet allargar la bona dinàmica de resultats que està traçant a domicili.

Gerard Solé, jugador del Roda de Barà, ha explicat com s’ha desenvolupat el partit, i ha destacat els canvis tàctics que Dani Sereno ha realitzat al descans per ajudar l’equip de cara als segons 45 minuts. El primer gol de Xavi Moreno en el 47’ ha estat clau perquè les variants fossin un èxit.
Tall.GerardSoleVictoria.211019
El Roda ha augmentat el seu avantatge amb el gol d’Iker Latre en el 66’. Els locals, però, han escurçat la diferència gràcies a Aleix Barrabeig en el 74’. L’equip de Dani Sereno ha assimilat l’1 a 2 amb enteresa i personalitat, i això li ha permès recuperar l’avantatge de dos gols gràcies a l’encert de David Somé en el 80’.
El resultat d’1 a 3, que ha estat definitiu, li permet instal·lar-se en la 10a posició amb 10 punts, quatre per sobre del descens.
El pròxim dissabte (17.30 h), l’Atlètic Roda de Barà tindrà una nova oportunitat de complir l’únic objectiu que si li resisteix en aquest inici de temporada, guanyar el primer partit davant la seva afició. L’Ampolla, 12è classificat amb 7 punts, serà el seu rival.