16 d'octubre del 2019
Jordan Queralt sentencia el Catllar en els últims segons (2-3)
Els gols de David Triviño i Daniel Serrano queden sense efecte i els catllarencs cauen a la zona baixa de la taula
Final cruel per al CFS El Catllar Atlètic en el partit davant la Sénia corresponent a la segona jornada de la Primera Divisió Catalana. Jordan Queralt ha estat el botxí dels del Baix Gaià amb el gol decisiu en l’última jugada del duel disputat al Pavelló d’Altafulla, una jugada que no se sap del cert si ha entrat dins del temps reglamentari, com ha reconegut el tècnic Carlos Altes.

Aquest ha estat l’últim moviment en el marcador. Prèviament, els catllarencs s’havien posat per davant amb el gol de David Triviño en el minut 16. L’empat dels visitants ha arribat en el segon temps gràcies a Roger Garcia, que en el 28’ a fet l’1 a 1, mentre que Francesc Vidiella ha capgirat el resultat en el 33’.

El Catllar ha cercat l’empat, i l’ha trobat amb la diana de Daniel Serrano quan només quedaven dos minuts pel final. Tot feia indicar que el partit acabaria amb un repartiment de punts per ambdós equips, però Jordan Queralt ha fet que finalment els 3 punts viatgessin a la Sénia en l’última jugada del partit.

D’aquesta manera, el Catllar se situa 8è amb una victòria i una derrota, només un lloc per sobre del descens compensat que ocupa el FS Flix. Davant té la JE Riba-Roja d’Ebre, al qual visitarà aquest dissabte, a les 17.00h. Amb tot, no ho tindrà gens fàcil per assolir el segon triomf de la temporada per les condicions de la pista, com ha sentenciat Carlos Altes.