15 d'octubre del 2019
El Torredembarra BC suma la primera derrota del curs a la pista de la Selva (68-61)
L’actuació de David Martí, màxim anotador amb 21 punts, ha estat insuficient per sumar la tercera victòria seguida
El Torredembarra BC ja coneix la derrota després d’haver caigut en la seva visita al CB La Selva per un marcador de 68 a 61. El parcial de 23 a 8 que li ha infringit el seu rival en el segon quart ha estat decisiu al final dels 40 minuts, tot i la reacció que han realitzat en la segona part.

El duel ha començat igualat. Tot i que els torrencs s’han avançat diverses vegades en el marcador, aquest ha reflectit un 16 a 16 al final del primer quart. En els següents deu minuts els de la Selva del Camp han passat per sobre dels del Baix Gaià, que s’han refet en el tercer quart amb un parcial de 8 a 15, i un resultat de 47 a 39.

En la quarta i última part, els de Carlos Molina i Sergio Galan també han estat millors, però el 21 a 22 ha estat insuficient per culminar la remuntada, com també el gran partit de David Martí, que ha anotat 21 punts amb quatre cistelles de 2 punts i quatre triples, a més d’un tir lliure.

Tot i la derrota, el Torredembarra manté la 3a posició amb 5 punts, un menys que el seu botxí, el CB La Selva, i el Bàsquet Teresianes. El pròxim diumenge, a les 19.30 h, rebrà la visita de l’AB Vendrell en duel corresponent a la quarta jornada de la Tercera Masculina.