15 d'octubre del 2019
El Juvenil de l’Altafulla s’estrena amb bon peu davant el Marc Bartra (2-0)
El Cadet també debuta amb una victòria al golejar la UE Tancat per 1 gol a 7 amb tres gols d’Ángel Segura
Els equips de Futbol 11 de l’Escola de Futbol del CE Altafulla han iniciat la temporada amb el debut en les seves respectives competicions de lliga. El referent de la pedrera groc-i-negre, el Juvenil dirigit per Mohamed Amhadar i Toni Rodríguez, s’ha estrenat amb una victòria davant el CFB Marc Bartra per 2 a 0.

Els gols d’Ángel Lendines, en el minut 8, i Raul Barea, en el minut 68’, l’han servit per deixar els primers 3 punts del curs al Joan Pijuan i arrancar 4rt per darrere del Catllar, el Cunit i el Creixell, el primer líder del grup.

Mohamed Amhadar, tècnic del Juvenil, ha reconegut que era molt important iniciar la temporada amb una victòria, i més davant un gran rival com és el Marc Bartra. El gol tan matiner, ha estat clau per seguir el guió marcat en la preparació del partit, ha sentenciat.

El Cadet dirigit per Arnau Díaz també s’ha estrenat amb un bon resultat, més concretament amb una golejada per 1 gol a 7 al camp de la UE Tancat. Raul Barea, David Vázquez, en dues ocasions, i Ángel Segura, han encarrilat el duel en la primera part. En la segona, Segura ha arrodonit la seva actuació amb dos gols més, abans que Hugo Fanjul anotés el 0 a 7.

El local David Molina ha marcat el gol de l’honor quan només quedaven dos minuts pel final. El Cadet groc-i-negre també inicia el curs des de la 4a posició, amb 3 punts a la seva butxaca.
Quant a l’Infantil, ha caigut davant l’EFB Calafell per un resultat ajustat d’1 a 2. El conjunt de Dani Garcia, també coordinador de l’escola de futbol, ha començat per darrere en el marcador després d’encaixar el 0 a 1 en l’últim minut de la primera part. En l’equador de la segona, però, Kenai Pieris ha restaurat les taules. Malauradament, els del Baix Penedès s’han tornat a avançar a cinc minuts del final, i el resultat ja no ha patit cap canvi.

L’Altafulla comença 10è sense cap unitat, per darrere del Torredembarra i el Cambrils Unió. El primer líder és el Creixell, seguit del Roda de Barà. Per contra, la Riera és el primer fanalet vermell de la temporada.