14 d'octubre del 2019
El Torredembarra goleja el Morell i ratifica la seva millora (1-4)
La Riera cau estrepitosament a Calafell per 7 gols a 1 i continua a la part baixa de la classificació
La sisena jornada al Grup 3 de Tercera Catalana ens ha brindat dues sorpreses en forma de golejades com la victòria del Torredembarra davant un Morell que encara no coneixia la derrota, i la dolorosa derrota de la Riera al camp del Calafell, que torna a posar molts interrogants sobre l’equip.

L’equip torrenc afrontava la cita com una oportunitat de donar continuïtat al triomf de la passada jornada davant el Racing Bonavista i no l’ha desaprofitat. Guillermo Montserrat, una de les sensacions en aquest inici de curs, ha obert el marcador en el 21’ per mitjà d’una pena màxima. Dotze minuts més tard, Marc Arauz ha fet el segon amb el qual s’ha arribat al descans.

I tot just començar el segon temps, Henry Esteban ha encarrilat el triomf amb el 0 a 3. Els morellencs han escurçat la diferència amb un gol d’Anton Ribas en el 57’ que no ha fet tremolar les cames als del Baix Gaià, que han defensat el seu avantatge fins que Guillermo Montserrat ha fet l’1 a 4 en el 87’.

Cal destacar que els locals han acabat el partit amb deu jugadors per l’expulsió d’Oriol Gilisbars en el 81’. Guillermo Montserrat, jugador del Torredembarra, ha reconegut que la de dissabte ha estat la millor actuació col·lectiva de l’equip en les sis jornades que s’han disputat. El 0 a 3, diu, ha estat definitiu.

Per la seva part, la Riera ha caigut amb estrèpit al camp d’un Calafell que l’ha passat per sobre en la primera part i que s’ha situat amb un 3 a 0 al primer quart d’hora de joc amb els gols de Joe Pàrraga (2’), Ricardo Ruiz (7’) i Sergi Vives (13’). Un quart d’hora després, David Llanguas ha fet el quart.

Després del pas pels vestidors, els rierencs han marcat el primer gol per mitjà d’Abdelali El Youssoufi en el 49’, tot i que dos minuts després ha estat expulsat per doble amonestació. Això ha acabat amb les esperances del conjunt del Baix Gaià, que ha vist com el conjunt local ha aprofitat la circumstància per completar una golejada amb la dobleta de Bilal El Bakkali i el gol en pròpia porteria de Jairo Golderos.

La Torre, que encadena dues victòries, se situa 10a amb 10 punts, mentre que la Riera és 15a amb 4 punts, un per sobre dels tres equips que completen la classificació. El Torreforta i el Racing Bonavista seran els seus pròxims rivals, respectivament.