10 d'octubre del 2019
El CV Torredembarra inicia la lliga amb una victòria a la pista del Lleida (2-3)
L’equip de Christian Vives ha de recórrer al set de desempat després que el conjunt local hagi igualat el 0 a 2 inicial
El CEVOL Torredembarra ha debutat amb una important victòria a domicili davant el Balàfia Lleida per 2 sets a 3. Els torrencs, que mantenen l’objectiu de lluitar per l’ascens a la Superlliga 2, han hagut de suar tinta xina per endur-se un partit que semblava sentenciat després del segon set.

I és que l’equip de Christian Vives s’ha situat amb un marcador de 0 a 2 a l’imposar-se en el primer set per 22 a 25 i en el segon per 17 a 25. L’equip de la Terra Ferma, però, s’ha aixecat de la lona i li ha competit el tercer i el quart set al conjunt torrenc, guanyant en ambdós casos per 25 a 23.

Llavors, el CEVOL ha reaccionat imposant-se en el set de desempat per 12 a 15 i certificant la primera victòria del curs en la jornada inaugural. El tècnic, Christian Vives, ha reconegut la dificultat del partit i l’esforç mental dels seus jugadors per vèncer en el desempat.

Els torrencs se situen cinquens amb 2 punts, els mateixos que té l’AE Aula, l’equip que visitarà el Pavelló Sant Jordi en el duel corresponent a la segona jornada Els barcelonins vénen de vèncer el CV Barberà per 3 a 2 i seran un rival molt complicat a causa dels canvis que ha patit aquest estiu.

El partit entre el CEVOL Torredembarra i l’AE Aula tindrà lloc aquest diumenge, a les 10.00 h, al Pavelló Sant Jordi, un escenari que el conjunt local va convertir en un autèntic fortí el curs 2018-2019.