Esports
Foto: Lloren Gómez (Instagram)
09 d'octubre del 2019
El trident de Torredembarra arriba a Qatar amb el títol dels Jocs Mundials de la Sorra entre cella i cella
L’equip de Joaquín Alonso debutarà aquest divendres contra Mèxic i després cercarà l’accés a la lluita per les medalles davant Illes Salomó i Itàlia
El trident de Torredembarra format per Llorenç Gómez, Eduard Suárez i Adrián Frutos ja està a Qatar, on disputarà amb la Selecció Espanyola de futbol platja els Jocs Mundials de la Sorra. L’objectiu és el més ambiciós possible, el títol de campió que tant se’ls ha resistit en les últimes competicions en les quals s’han quedat a un pas de la glòria.

El torneig començarà aquest divendres 11 d’octubre i s’allargarà fins al dimecres 16. El combinat nacional debutarà el primer dia de la competició contra Mèxic a dos quarts de 4 de la tarda. El diumenge 12 s’enfrontarà les Illes Salomó, a partir de dos quarts de 10 de la nit, i el dilluns 14 farà el mateix contra Itàlia a dos quarts de 7 de la tarda.

Si l’equip de Joaquín Alonso queda primer o segon del seu grup, accedirà a la lluita per les medalles que començarà el dimarts 15 contra els equips que es classifiquin els altres grups. En el Grup A figuren Brasil, Suïssa, Emirats Àrabs i el Marroc; en el Grup C, Iran, Paraguai, Senegal i Ucraïna; i en el Grup D, Rússia, Japó, Uruguai i el Salvador.

Adrián Frutos, que ve de realitzar un gran paper en el torneig al Japó, ha reconegut que l’equip afronta la cita “amb molta il·lusió”, i que té ganes de començar a competir per treure’s “el regust agredolç” després de quedar-se fora del Mundial”.

L’equip femení de la Selecció Espanyola també ha viatjat a Qatar, i curiosament debutarà davant el mateix rival, Mèxic, el divendres a les 5 de la tarda. El diumenge s'enfrontarà a Cabo Verd a les 2 del migdia, i el dilluns contra Brasil a partir de les 5.
Adrián Frutos, jugador de la Selecció Espanyola
Social
Et recomanem
Escape room educatiu sobre el canvi climàtic
16 de novembre a les 16:30h. al Centre d'Entitats
Organitza: Ambiens
VIII Cross del Roquissar
17 de novembre a les 10:30h. a l'escola El Roquissar
Organitza: AMPA i Escola El Roquissar
XVI Baixada de Trastos
17 de novembre a les 11:00h. des de l'ermita de Sant Antoni
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Festa Major de Sant Martí 2019
De l'1 al 17 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat