Esports
Foto: AA Catalunya
08 d'octubre del 2019
Aina Calbó assoleix el primer lloc en el llançament de disc del Campionat d’Espanya de Clubs sub16
L’atleta d’Ardenya completa una setmana rodona després d’haver rebut un doble reconeixement en els Premis Auriga Fvscvs del CET
L’atleta Aina Calbó ha pujat al primer esgraó de podi en la prova de llançament de disc (800 g) del Campionat d’Espanya de Clubs sub16 que ha tingut lloc aquest dissabte a Castelló. D’aquesta manera, la rierenca ha estat una de les atletes que més punts ha donat a l’Agrupació Atlètica Catalunya per assolir la 6a posició d’un total de vuit equips.

Calbó ha fet un total de cinc llançaments, i curiosament, ha estat el primer el que li ha permès guanyar amb una marca de 35,62 metres. La segona classificada, Candela Lucia Esteban (Image FDR) ha obtingut un registre de 32,40, mentre que la tercera, Mª Carmen Peris (Playas de Castellón) ha tancat el podi amb un llançament de 32,10.

L’atleta d’Ardenya, a més, ha estat la capitana de l’equip i ha fet un discurs per encoratjar a les seves companyes de cara a la competició. En declaracions a Altafulla Ràdio, s’ha mostrat molt contenta per la seva actuació, la posició de l’equip i el bon ambient que hi ha entre totes les companyes.

D’aquesta manera ha tancat una setmana rodona després d’haver rebut un doble reconeixement en els Premis Auriga Fvscvs del Consell Esportiu del Tarragonès, que van tenir lloc el passat divendres al Pavelló Sant Jordi de Torredembarra, per part de l’Ajuntament de la Riera de Gaià i l’Agrupació Atlètica de Catalunya.

Després de disputar el Campionat d’Espanya de Clubs, una competició que pertanyia a la temporada 2018-19, Aina Calbó ja pensa en el període de preparació que haurà de realitzar a partir d’ara per preparar el nou curs esportiu i les proves més importants en les quals participarà quan comenci l’hivern.
Aina Calbó, atleta
Aina Calbó, atleta
Social
Et recomanem
Conferència "Consells de guerra i repressió franquista a TGN"
18 d'octubre a les 19:00h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: Centre d'Estudis d'Altafulla
Projecció de la pel·lícula "Temporada de caza"
18 d'octubre a les 20:00h. a les antigues escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Concert d'Altafujazz amb "Maitia Trio i Joan Mas"
19 d'octubre a les 20:30h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz i Ajuntament d'Altafulla
Visita guiada al Castell d'Altafulla
26 d'octubre de 09:00h. a 13:00h. des de la porta reixada
Informació i reserves a l'Oficina de Turisme i al 977 651 426