Esports
Foto: Kàrting Altafulla
08 d'octubre del 2019
Obertes les inscripcions per al GP7 del Campionat Amateur del Kàrting Altafulla
L’última prova de la competició coronarà els campions de la classificació general, la dels pilots de més de 85 kg i la dels rookies
El Kàrting Altafulla ha obert les inscripcions per a la setena i última prova del VII Campionat Amateur que se celebrarà el diumenge 27 d’octubre. La cursa posarà la cirereta al pastís a una edició que està sent un èxit en tots els vessants, des del participatiu fins a l’organitzatiu, i que coronarà als campions de les diferents classificacions.

El títol més important, el de campió de la classificació general, se’l disputaran Arturo López, líder amb 221 punts, Jordi Estrada, segon amb 218, i Alejandro Ávila, tercer amb 198 punts. Altres pilots com Luis Tomey (190 punts), Toni Cantón (183 punts), Jesús Fariñas (178 punts) i Paulinho Mateus (175) punts) encara tenen les seves opcions en la darrera cursa.

Tomey i Toni Cantón també es jugaran el títol de la classificació de pilots de 85 kg. El primer té 221 punts, i el segon 206. El tercer en discòrdia és Marc Rovira, que té 187 i necessita un miracle per ser campió. Per contra, el títol dels rookies recaurà en Marc Fortís, campió virtual amb 116 punts, una diferència decisiva davant els 78 i 79 que tenen Manel Parra i Josep Recio, respectivament.

Com és habitual, la competició compta amb tota mena de detalls com comissaris i director de cursa, senyalització amb banderes, podi i trofeus per tots els grups i grans premis a la classificació final. Els pilots realitzaran una cursa a 25 voltes.

El cost de la inscripció és de 55 euros fins al dijous abans de la cursa, seguint la línia de les últimes edicions. Per a més informació cal enviar un correu a campionat@kartingaltafulla.com, visitar el portal web www.kartingaltafulla.com o trucant al telèfon 977 65 22 77.
Social
Et recomanem
Conferència "Consells de guerra i repressió franquista a TGN"
18 d'octubre a les 19:00h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: Centre d'Estudis d'Altafulla
Projecció de la pel·lícula "Temporada de caza"
18 d'octubre a les 20:00h. a les antigues escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Concert d'Altafujazz amb "Maitia Trio i Joan Mas"
19 d'octubre a les 20:30h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz i Ajuntament d'Altafulla
Visita guiada al Castell d'Altafulla
26 d'octubre de 09:00h. a 13:00h. des de la porta reixada
Informació i reserves a l'Oficina de Turisme i al 977 651 426