Esports
Foto: CFS Catllar Atlètic
02 d'octubre del 2019
El Catllar Femení debuta a la pista del Futsal Lleida
L’equip del Baix Gaià s’ha assegurat la continuïtat de la plantilla 2018-19 i l’ha reforçat amb tres incorporacions
L’equip femení del CFS El Catllar Atlètic inicia aquest diumenge, a les 8 del vespre, una temporada il·lusionant i ambiciosa en la qual l’objectiu és mantenir el nivell de competitivitat mostrat l’exercici anterior i millorar la sisena posició. El Futsal Lleida serà el primer obstacle a superar en una competició de només dotze equips.

L’equip catllarenc tornarà a estar dirigit per Lluis Jové, que ha destacat la continuïtat de totes les jugadores de la temporada passada i la incorporació de tres noves futbolistes, que han d’ajudar a fer que l’equip assoleixi els objectius que s’ha marcat enguany. L’ascens no és un d’aquests, tot i que “si sona la flauta, mai se sap”, ha sentenciat.

El tècnic també ha reconegut la dificultat de visitar la pista del Lleida, que el curs anterior va acabar al podi de la classificació. Tot i això, la seva voluntat és competir per la victòria, o si més no, marxar de la Terra Ferma amb bones sensacions.

Després de visitar al Lleida, les catllarenques debutaran a casa davant l’Amposta FS. La resta de rivals als quals s’hauran d’enfrontar aquesta temporada són el CFS Agramunt, el CF Castellvell del Camp, el Linyola CFS, el Pla Urgell, l’EFS Balaguer Comptat, el CFS Vandellós, l’Alforja FS, l’Escola de Ponent i el CFS Roquetes.
Lluis Jové, entrenador del Catllar Atlètic
Lluis Jové, entrenador del Catllar Atlètic
Social
Et recomanem
Presentació del Pla de Gestió de la Platja d'Altafulla
29 de febrer a les 10:00h. a la sala de plens de l'Ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Visites guiades al Castell d'Altafulla
29 de febrer de 10:00h. a 14:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla
Jornada de voluntariat forestal
29 de febrer a les 10:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec
8-M: Dia Internacional de les Dones
Durant tot el mes de març
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat