Esports
Foto: Ajuntament de Salou
02 d'octubre del 2019
El nou projecte de la Pobla de Montornès es posa a prova a la pista del Playas Salou
L’equip d’Arturo Tamurejo visita a un rival que aterra de Primera Catalana i que té l’aspiració d’estar a la part alta de la taula
La 2019-20 serà una temporada de transició per a l’equip amateur del CFS La Pobla de Montornès. El canvi d’entrenador, amb Arturo Tamurejo agafant el relleu de José Miguel Reyes, i la remodelació pràcticament total de la plantilla, fan que el conjunt poblenc hagi deixat de mirar a l’ascens de categoria i cerqui consolidar el projecte a Segona Catalana.

Això no vol dir que l’equip no hagi de competir al màxim cada setmana. Al contrari. La millor manera de cohesionar un vestidor és amb treball, però també amb bons resultats. Si es troba amb opcions de lluitar per les primeres posicions en la recta final de la temporada, no renunciarà a fer-ho, com va reconèixer el tècnic Arturo Tamurejo. Cal recordar que la Pobla només ha mantingut tres jugadors del curs anterior, sense comptar els que han acabat la seva etapa de juvenil i han fet el salt al primer equip. La resta són futbolistes que han arribat aquest estiu.

El debut dels del Baix Gaià no serà gens fàcil. No en va, visita la pista d’un equip que acaba de baixar de Primera Catalana i que té l’aspiració d’estar a la part alta de la classificació. Ara bé, si hi ha algun moment per sorprendre a aquests equips, aquest és en l’inici de la competició. El partit es disputarà aquest dissabte, a dos quarts de 7 de la tarda, al Pavelló Municipal de Salou.
Arturo Tamurejo, entrenador de la Pobla de Montornès
Social
Et recomanem
Conferència "Consells de guerra i repressió franquista a TGN"
18 d'octubre a les 19:00h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: Centre d'Estudis d'Altafulla
Projecció de la pel·lícula "Temporada de caza"
18 d'octubre a les 20:00h. a les antigues escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Concert d'Altafujazz amb "Maitia Trio i Joan Mas"
19 d'octubre a les 20:30h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz i Ajuntament d'Altafulla
Visita guiada al Castell d'Altafulla
26 d'octubre de 09:00h. a 13:00h. des de la porta reixada
Informació i reserves a l'Oficina de Turisme i al 977 651 426