Esports
Foto: Ajuntament de Salou
02 d'octubre del 2019
El nou projecte de la Pobla de Montornès es posa a prova a la pista del Playas Salou
L’equip d’Arturo Tamurejo visita a un rival que aterra de Primera Catalana i que té l’aspiració d’estar a la part alta de la taula
La 2019-20 serà una temporada de transició per a l’equip amateur del CFS La Pobla de Montornès. El canvi d’entrenador, amb Arturo Tamurejo agafant el relleu de José Miguel Reyes, i la remodelació pràcticament total de la plantilla, fan que el conjunt poblenc hagi deixat de mirar a l’ascens de categoria i cerqui consolidar el projecte a Segona Catalana.

Això no vol dir que l’equip no hagi de competir al màxim cada setmana. Al contrari. La millor manera de cohesionar un vestidor és amb treball, però també amb bons resultats. Si es troba amb opcions de lluitar per les primeres posicions en la recta final de la temporada, no renunciarà a fer-ho, com va reconèixer el tècnic Arturo Tamurejo. Cal recordar que la Pobla només ha mantingut tres jugadors del curs anterior, sense comptar els que han acabat la seva etapa de juvenil i han fet el salt al primer equip. La resta són futbolistes que han arribat aquest estiu.

El debut dels del Baix Gaià no serà gens fàcil. No en va, visita la pista d’un equip que acaba de baixar de Primera Catalana i que té l’aspiració d’estar a la part alta de la classificació. Ara bé, si hi ha algun moment per sorprendre a aquests equips, aquest és en l’inici de la competició. El partit es disputarà aquest dissabte, a dos quarts de 7 de la tarda, al Pavelló Municipal de Salou.
Arturo Tamurejo, entrenador de la Pobla de Montornès
Social
Et recomanem
Presentació del Pla de Gestió de la Platja d'Altafulla
29 de febrer a les 10:00h. a la sala de plens de l'Ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Visites guiades al Castell d'Altafulla
29 de febrer de 10:00h. a 14:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla
Jornada de voluntariat forestal
29 de febrer a les 10:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec
8-M: Dia Internacional de les Dones
Durant tot el mes de març
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat