Esports
Foto: Kàrting Altafulla
01 d'octubre del 2019
Alejandro Ávila suma la tercera victòria en el VII Campionat Amateur del Kàrting Altafulla i Arturo López és el nou líder
Marc Fortís és el campió virtual de la categoria Rookie mentre que la classificació general i la dels pilots de més de 85 kg es decidirà en l’última prova el 27 d’octubre
El VII Campionat Amateur del Kàrting Altafulla es decidirà en la setena i última prova, que promet una lluita aferrissada i emocionant entre els candidats al títol. Tot, després que Alejandro Ávila hagi guanyat la sisena cursa que s’ha disputat aquest diumenge per davant d’Iván Penalva i Arturo López, que ha arravatat el lideratge a un Jordi Estada que ha fet cinquè per darrere de Toni Cantón.

Amb aquests resultats, Arturo López lidera la classificació general amb 221 punts. Jordi Estrada és segon amb 218 i Alejandro Ávila és tercer amb 198 punts. Els tres es jugaran el títol en l’última cursa, tot i que Luis Tomey (190 punts), Toni Cantón (183 punts), Jesús Fariñas (178 punts) i Paulinho Mateus (175) punts) encara tenen les seves opcions. Jordi Estrada, que també és un dels responsables de la competició, ha destacat la vintena de pilots que han participat i l’emoció que hi haurà en la darrera cursa.

El que sí que està pràcticament decidit és el campió de la categoria Rookie. Marc Fortís lidera la classificació amb 116 punts, mentre que el segon, Manel Parra, i el tercer, Josep Recio, tenen 78 i 79 punts, respectivament. Fortís tindrà l’oportunitat de segellar el títol de forma matemàtica en la setena prova.

Quant a la classificació de pilots de més de 85 kg, la lluita està més igualada. Luis Tomey és líder amb 221 punts amb 15 d’avantatge respecte a Toni Cantón (206) i 34 més que Marc Rovira (187).

La setena i última prova del VII Campionat Amateur del Kàrting Altafulla se celebrarà el diumenge 27 d’octubre. El campió podrà disputar cinc curses de la següent edició gratuïtament. El segon i el tercer podran competir de franc en dues i una cursa, respectivament. Els tres, però, compartiran el premi de disputar la 1a Final Nacional de l’Associació Espanyola de Circuits de Kàrting i Velocitat, que tindrà lloc a Castelló el 10 de novembre.
Jordi Estrada, responsable del Kàrting Altafulla
Jordi Estrada, responsable del Kàrting Altafulla
Social
Et recomanem
Presentació del Pla de Gestió de la Platja d'Altafulla
29 de febrer a les 10:00h. a la sala de plens de l'Ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Visites guiades al Castell d'Altafulla
29 de febrer de 10:00h. a 14:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla
Jornada de voluntariat forestal
29 de febrer a les 10:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec
8-M: Dia Internacional de les Dones
Durant tot el mes de març
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat