Esports
Foto: Bàsquet Baix Gaià
01 d'octubre del 2019
El Bàsquet Baix Gaià inicia la temporada amb el debut de deu dels tretze equips federats
La primera jornada ens deixa les victòries del Pre-Infantil i l’Infantil B femenins, i les del Pre-Infantil La Piazzeta i el Junior A masculins
El Bàsquet Baix Gaià ha iniciat la temporada aquest cap de setmana amb el debut de deu dels tretze equips federats que té aquest curs 2019-20 en les seves respectives competicions. Cal recordar que des del setembre i fins al desembre, tots aquests conjunts disputen una fase prèvia que els conduirà als diferents nivells de la fase final segons la seva classificació.

El balanç de la primera jornada ha estat equilibrat, amb quatre victòries i sis derrotes. En la modalitat femenina, el Pre-Infantil ha debutat amb un triomf contra el CB Tarragona per 55 a 43, i l’Infantil B ha fet el mateix davant el TGN Bàsquet per 36 a 34. Per contra, l’Infantil A ha caigut davant el Carme Bàsquet per 55 a 56 i el Junior davant el CB Morell per 31 a 51.

Pel que fa als nois, el Pre-Infantil La Piazzeta i el Junior A han estat els únics que han assaborit el triomf. El primer ha guanyat el CB Amposta per 14 a 55 i el segon a l’AB Salle Tarragona per 72 a 60.

Menys sort han tingut els altres equips. El Pre-Infantil Artis Viatges ha perdut davant el TGN Bàsquet per 52 a 41; el Cadet Auto Casasús ha caigut amb contundència a la pista del Bàsquet l’Arboç per 109 a 25; el Cadet Construccions i Reformes Jopi ha fet el mateix davant l’AB Vendrell per 29 a 84; i el Junior B ha plantat cara al Reus Deportiu sense èxit, amb un marcador de 57 a 47.
Social
Et recomanem
Presentació del Pla de Gestió de la Platja d'Altafulla
29 de febrer a les 10:00h. a la sala de plens de l'Ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Visites guiades al Castell d'Altafulla
29 de febrer de 10:00h. a 14:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla
Jornada de voluntariat forestal
29 de febrer a les 10:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec
8-M: Dia Internacional de les Dones
Durant tot el mes de març
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat