30 de setembre del 2019
Xavi Moreno guia el Roda de Barà a la primera victòria davant el Cambrils Unió (1-2)
Els rodencs mantenen el nivell mostrat contra la Rapitenca en la passada jornada i surten del descens
L’Atlètic Roda de Barà per fi va estrenar el seu caseller de victòries després d’assaltar el camp del Cambrils Unió en el partit corresponent a la quarta jornada del Grup 6 de Segona Catalana. Xavi Moreno va ser l’artífex del triomf amb una dobleta en la primera part.

L’exjugador del Vendrell, que ja havia vestit la samarreta del Roda en el passat, va obrir la llauna amb un gol matiner en el minut 3 després de rebre una passada dins de l’àrea per part de Sergio Galera. El davanter només va haver de creuar la pilota per batre Alejandro Ruiz.

El Cambrils Unió va intentar refer-se amb diverses aproximacions que no va acabar de concretar, en part degut al bon nivell defensiu mostrat pel conjunt de Dani Sereno. En l’àrea contrària, Xavi Moreno va tornar a ser determinant amb un remat des de la frontal de l’àrea que va superar al porter local.

En la segona part, els cambrilencs van retallar la distància amb el gol de Marc Roman, que va aprofitar una pilota morta dins de l’àrea per batre Víctor Contreras, després de desfer-se de l’últim defensor. Els rodencs van treballar de valent per mantenir el seu avantatge i van acabar celebrant la primera victòria del curs que els permet sortir del descens amb 4 punts, dos per sobre de la Cultural Bonavista.

Marc Castro, jugador del Roda de Barà, ha reconegut que el partit se’ls va posar molt de cara amb el 0 a 2 en la primera part, però que van patir per mantenir l’avantatge després del gol dels locals.

L’equip de Dani Sereno tornarà a jugar a domicili la pròxima jornada, en la qual visitarà al Tortosa. L’equip de la capital del Baix Ebre és segona amb 8 punts i encara no coneix la derrota. El partit es disputarà el diumenge 6 d’octubre, a les 5 de la tarda, a l’Estadi Josep Otero.