23 de setembre del 2019
La UE Creixell debuta amb derrota contra el Banyeres el dia de la seva reaparició (1-2)
Tot i el xàfec que ha caigut en la primera part, l’ambient ha estat notable amb un públic entregat a l’equip i que anhelava gaudir del futbol amateur
El futbol amateur ha tornat a Creixell amb el debut del primer equip de la UE Creixell en la primera jornada del Grup 24 de Quarta Catalana, un debut agredolç per haver-se estrenat amb derrota contra el CF Banyeres per un resultat ajustat d’1 a 2.

El partit ha estat marcat per la pluja, que ha caigut amb molta força durant la primera part, i que ha fet que la pilota rodés amb molta velocitat durant els 90 minuts. Els creixellencs han ofert unes bones sensacions al públic que s’ha donat cita al Camp Municipal, que auguren una bona temporada tot i aquesta primera derrota.

Els visitants, que s’ha mostrat més còmodes sobre el terreny de joc, s’han avançat en el 25’ amb el gol de Mohamed El Kabab. Els del Baix Gaià han respost francament bé, amb diverses arribades de perill i una doble ocasió molt clara que la defensa banyerenca ha tret de sota els pals. El porter Jaume Domènech s’ha erigit com un mur infranquejable, sobretot en els lliures directes que Mohamed Boulahya dirigia cap a la seva porteria.

En el segon temps, el Banyeres ha tingut diverses ocasions per ampliar el marcador, però finalment seria el Creixell el que marcaria l’empat en un contraatac que Ayoub Mchicha culminaria amb l’1 a 1. El gol ha motivat als locals, que empesos per la seva afició han cregut en l’opció de remuntar i assolir el triomf.

Malauradament, els del Baix Penedès acabarien avançant-se novament a la sortida d’un córner per mitjà de Juan Pablo Rodríguez, que ha rematat en el segon pal lliure de marca per fer l’1 a 2 en el 68’. La manca d’encert dels grocs ha mantingut amb vida al Creixell, que ha fet patir al seu contrincant fins al final amb diverses arribades que no ha pogut concretar.

L’equip de Daniel Alamillo acaba la primera jornada 14è sense cap punt, fet que intentarà revertir en la pròxima jornada al camp de l’Atlètic Vilabella, un dels equips que pretén lluitar per l’ascens després de fer quart la temporada passada.