23 de setembre del 2019
La Riera segueix sense carburar i el Torredembarra torna a caure a casa
Els rierencs cauen davant el Llorenç per 4 a 6 tot i la gran actuació d’Alberto Romeu i els torrencs perden l’opció d’estrenar-se a casa
La tercera jornada del Grup 3 de Tercera Catalana ens ha deixat dos resultats negatius per par dels representants del Baix Gaià i que contrasten amb la victòria de l’Altafulla. La Riera ha encadenat la tercera derrota seguida contra el Llorenç de Jordi Castro, mentre que el Torredembarra ha tornat a caure a casa davant l’Atlètic Campclar.

Els rierencs s’han avançat en el marcador amb el primer gol de l’exaltafullenc Alberto Romeu ‘Nieto’ en el minut 3. Els visitants, però, només han tardat dos minuts a fer l’empat amb el gol de Zaka Meftah, que completaria una primera part excel·lent amb dos gols més en el 30’ i 38’ que suposarien l’1 a 4, perquè Carlos Martínez havia fet el segon prèviament en el 26’.

L’equip d’Iñaki Pérez i Albert Jansà ha reaccionat en la segona part, i s’ha apropat en el marcador amb els gols de Rubén González i Alberto Romeu en el 65’ i 70’, respectivament. Malauradament, el Llorenç ha posat terra de per mig gràcies a Arnau Gil i Carlos Martínez, que han superat Òscar Tomàs en el 72’ i el 77’. Dos minuts després del darrer gol, Romeu maquillaria l’electrònic amb el 4 a 6.

Iñaki Pérez, tècnic de la Riera, ha reconegut que el resultat és “per demèrit nostre que no pas per mèrit del rival” a causa dels errors puntuals que van deixar sense efecte el bon joc desplegat en la primera part. Tot i això, Pérez s’ha mostrat content perquè els jugadors es van adaptar al que els van demanar els entrenador.

Per la seva part, el Torredembarra ha perdut 1 a 2 contra el Campclar, un equip que encara no havia puntuat. Els del barri de Ponent s’han avançat en per mitjà de Gabriel Giménez en el 22’. En el segon temps, Arturo Morales ha restaurat les taules en el 59’, però els visitants s’han endut el triomf gràcies al gol de Pol Boada en el 77’.

Tot i la derrota, els torrencs es mantenen en l’equador de la classificació, més concretament en la 9a posició amb 3 punts, mentre que la Riera és 16a i avant penúltima sense cap punt. En la següent jornada, ambdues esquadres buscaran el triomf contra el Calafell i el Constantí, respectivament.