16 de setembre del 2019
El Catllar remunta dos gols per sumar un punt en el derbi del Camp de Tarragona davant el Valls
Lucas Torres, en una acció afortunada, i Alberto Rabassó igualen els dos gols del conjunt vallenc en sis minuts
El CE El Catllar segueix invicte en l’inici del curs al Grup 2 de Primera Catalana. Després d’estrenar-se amb una victòria contra el Vistalegre, els catllarencs han sumat un punt en el derbi del Camp de Tarragona contra la UE Valls, que s’ha disputat aquest diumenge a l’Estadi del Vilar. Els del Baix Gaià han demostrat una confiança a prova de bombes per igualar un 2 a 0 passada l’hora de partit.

El fet de jugar fora de casa ha fet que Àlex González plantegés un partit més defensiu del que és habitual. Davant tenia un rival que, jugant com a local, sortiria amb l’objectiu d’instaurar la seva autoritat des del primer minut. Fruit d’això, els jugadors de Joan Antoni Pallarés gaudirien de les millors ocasions. Joan Torné, Ramón Miranda i Ricar de Antonio han estat els primers que han intentat batre a José Luis Ruiz, però sense l’èxit que sí que tindria Arnau Miró en el 37’.

El davanter de la UE Valls faria l’1 a 0 amb un remat de cap dins de l’àrea petita. El gol ha fet reaccionar el Catllar, però d’una forma tímida. Entre el final de la primera part i l’inici de la segona ha tingut dues oportunitats per fer l’empat. No obstant això, ha estat el Valls qui ha vist porteria amb una jugada de contraatac culminada per Miranda en el 66’.

El 2 a 0 semblava sentenciar el partit, però els catllarencs han escurçat el marcador només tres minuts després amb el gol de Lucas Torres en una acció afortunada. Els d’Àlex González tardarien el mateix temps a fer l’empat amb un gol d’Alberto Rabassó, aprofitant l’assistència de Torres.
En el tram final, els dos equips han cercat el gol de la victòria. El Catllar inclús ha somiat amb la possibilitat de capgirar el marcador després de veuràs dos gols per sota, tot i que finalment s’ha hagut de conformar amb un punt. El tècnic ha fet una valoració molt positiva del resultat final que els deixa quarts amb 4 punts.

El Catllar tornarà a jugar de visitat el pròxim cap de setmana. Ho farà al camp d’un Viladecans que va quedar tercer la temporada passada, però que en aquest inici només ha sumat un punt, precisament en la primera jornada contra la UE Valls. El duel tindrà lloc el diumenge 22 de setembre, a dos quarts de 6 de la tarda.