Esports
Foto: Atletes d'Altafulla
12 de setembre del 2019
Els Atletes d’Altafulla han obert les inscripcions per a la 5a Cursa de Tardor de l’1 de novembre
L’entitat manté el vessant solidari de l’esdeveniment amb la donació d’1 euro de cada inscripció a l’Associació de Nens i Nenes amb Trasplantament Hepàtic
La 5a Cursa de Tardor que organitzen els Atletes d’Altafulla tornarà a ser una de les grans activitats esportives del tram final de l’any al municipi. Com sempre, la cita se celebrarà l’1 de novembre, que enguany cau en divendres. L’entitat ha obert les inscripcions aquest dimecres 11 de setembre, i la previsió és que repetir l’èxit de les darreres edicions.

Com ve succeint des del 2017, la prova tornarà a ser puntuable per a la Lliga Trail TGN Nord. Això assegurarà un índex de participació molt elevat i un afegit pel que fa a la competició. A més, tot fa pensar que els Atletes d’Altafulla tornaran a afrontar la cita com a líders de la classificació general després de la gran competició que han realitzat fins ara.

El preu de la inscripció és de 12 euros fins al 20 d’octubre. A partir del dia 21 i fins el 29 del mateix mes, el preu serà de 15 euros, un preu que es mantindrà el mateix dia de la cursa amb els dorsals que quedin lliures. Com és habitual, la prova està limitada a 275 corredors, que obtindran una bossa amb la samarreta commemorativa de la cursa, el tiquet per a la botifarrada i un 2x1 en aquum.

L’entitat manté el vessant solidari de la Cursa de Tardor, perquè enguany també donarà 1 euro de cada inscripció a l’Associació de Nens i Nenes amb Trasplantament Hepàtic (ANINATH), per la qual també es pot fer una aportació voluntària de 10 euros amb la compra del dorsal 0.

Les inscripcions i els donatius es poden fer al web www.athleticevents.com. La Cursa de Tardor està organitzada pels Atletes d’Altafulla amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Altafulla.
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla