Esports
Foto: CE Altafulla
12 de setembre del 2019
L'Escola de Futbol del CE Altafulla realitza una jornada de portes obertes per a nens de 3 a 5 anys el 13, el 18 i el 20 de setembre
La novetat d’enguany és que el club comptarà amb un equip de minis format íntegrament per nenes
El CE Altafulla realitzarà entre aquesta i la propera setmana diverses jornades de portes obertes per a nens i nenes d’entre 3-5 anys que tinguin ganes d’aprendre i jugar a futbol. La primera sessió tindrà lloc aquest divendres 13 de setembre, a un quart de 6 de la tarda, a l’Estadi Municipal Joan Pijuan.

Els infants que vulguin tenir un primer contacte amb el club en aquests entrenaments oberts a tothom, han de portar roba d’esport i un bidó d’aigua. Les botes de futbol no són necessàries, però sí que convindria que portessin un calçat adient per a la pràctica esportiva. Els interessats han de preguntar per Toni Rodríguez, coordinador dels ‘Minis’, qui ha explicat que l’objectiu d’aquestes sessions és que els nens “descobreixin si els agrada o no el futbol”.

La novetat d’enguany és la creació d’un equip de minis format íntegrament per nenes, amb la qual cosa ascendirien a quatre els equips que té el club en la categoria més novell del futbol base. Per aquest nou equip, el club cerca alumnes de P3 a P5, que entrenaran dues vegades per setmana i realitzaran les trobades que es fan habitualment cada temporada.

A més, el club també té la previsió de comptar amb un Mini de nivell inicial, amb alumnes de P3, que també faran dos entrenaments a la setmana i trobades; un Mini de nivell mitjà, amb alumnes de P4 i P5, que realitzaran dos entrenaments a la setmana, partits cada dues o tres setmanes i trobades; i un Mini de nivell avançat, amb alumnes de P5, que duran a terme dos entrenaments, partits cada setmana i trobades.

Cal remarcar que les trobades són torneigs no competitius que es realitzen en diferents seus del Baix Gaià i la resta del Tarragonès amb l’objectiu que els infants tinguin un primer contacte entre ells i disputin els seus primers partits com a futbolistes.

Les següents jornades de portes obertes seran el dimecres 18 i el divendres 20 de setembre. Per a més informació cal entrar al web www.cealtafulla.cat, enviar un wattshap al 626 01 16 22 (Toni Rodríguez, coordinador dels Minis) o enviar un correu a cealtafulla@gmail.com.
Toni Rodríguez, coordinador dels Minis
Toni Rodríguez, coordinador dels Minis
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla