09 de setembre del 2019
El Catllar torna a Primera Catalana per la porta gran amb una victòria davant el Vistalegre (2-0)
El pròxim dissabte, a les 6 de la tarda, afronten la primera visita de la temporada, i ho fan al camp d’un vell conegut, la UE Valls
El CE El Catllar ha debutat amb una victòria per 2 gols a 0 davant la UD Vistalegre en el seu retorn a Primera Catalana quatre temporades després, aprofitant la inèrcia positiva de les darreres dues campanyes en les quals ha recuperat la màxima categoria del futbol català, i el més important, la seva reputació com un dels clubs referents al Camp de Tarragona.

Els catllarencs s’han avançat molt aviat amb el gol de Raúl González en el minut 2, la qual cosa els ha permès afrontar la resta del partit amb més serenitat. Ja en la segona part, en el 62’ més concretament, John Breyner ha fet el segon que ha portat la tranquil·litat al feu catllarenc.

La victòria situa al Catllar en el tercer esgraó de la classificació, només per darrere de l’Ascó i la Montañesa, segon i primer respectivament. El pròxim dissabte, a les 6 de la tarda, afronten la primera visita de la temporada, i ho fan al camp d’un vell conegut, la UE Valls, davant el qual van perdre en els dos enfrontaments de la temporada passada.