09 de setembre del 2019
El CE Altafulla debuta amb una treballada victòria al camp del San Salvador (0-2)
En la següent jornada els groc-i-negre afronten el primer gran partit del curs davant l’Atlètic Valls a l’Estadi Municipal Joan Pijuan
El CE Altafulla ha començat la temporada de la millor manera possible, amb una victòria contra el San Salvador en un dels camps més exigents del Grup 3 de Tercera Catalana. Els gols dels germans Cañas, Genís i Àlex, han servit per sumar els primers 3 punts del curs en un partit on la decaiguda física s’ha fet patent en la segona part, tot i que els groc-i-negre han estat capaços de mantenir la porteria a zero.

En la primera part, l’equip de Raúl Tudela i Jordi Araus ha ofert una gran actuació amb el seu joc d’associació i els canvis de banda, que han fet patir la defensa del conjunt tarragoní. Cal destacar que l’onze inicial estava pràcticament format per futbolistes que continuen de la temporada passada, als quals s’han afegit Jorge Carmona, procedent del Juvenil, Arnau i Dani Díaz, que han demostrat que poden ser molt importants en aquest equip.

Els altafullencs han inaugurat el marcador en el 21 per mitjà d’un penal transformat per Genís Cañas, després que Achraf Maadi fos derrocat dins de l’àrea. Prèviament al gol, el travesser els ha negat el gol en dues ocasions.

En la segona part, el físic ha començat a minvar el seu joc, i el rival ho ha aprofitat per arribar amb perill a la porteria d’un Javier Queralt que s’ha mostrat molt segur i ha mantingut l’equip imbatut. Tudela ha donat entrada a Pol Inglès i Albert Val, un dels nous reforços, i que també ha ofert bones sensacions.

En la recta final del partit, quan l’equip local buscava l’empat, Àlex Cañas ha assegurat la victòria amb un remat sec des de la frontal de l’àrea. Tot seguit, Tudela ha donat entrada a Jairo Alexander ‘Mini’ i Ismael El Hamdouni per esgarrapar uns segons al cronòmetre, fins que el col·legiat ha assenyalat el final del partit.

Genís Cañas, capità i un dels golejadors de la matinal, ha reconegut que “ha estat un partit difícil, en el qual han “perdonat molt” amb les dues pilotes al travesser i un gol que l’han anul·lat en la segona part per fora de joc de Manuel Cobacho. Tanmateix, s’ha mostrat content amb el treball de l’equip, sobretot després d’una pretemporada complicada i marcada per les absències.

En la següent jornada, l’Altafulla afronta el primer gran partit del curs davant l’Atlètic Valls, que visitarà l’Estadi Municipal Joan Pijuan el pròxim dissabte 14 de setembre a partir de les 4 de la tarda.