26 d'agost del 2019
El CE Altafulla cau golejat en la seva visita al Racing Bonavista (4-1)
Els groc-i-negre sumen la tercera derrota de la pretemporada, que tancaran el pròxim dissabte 31 d’agost contra el Vallmoll al Joan Pijuan
El CE Altafulla ha trencat la bona dinàmica dels darrers partits de la pretemporada amb la derrota d’aquest diumenge al camp del Racing Bonavista per 4 gols a 1. El marcador no és especialment encoratjador tenint en compte que l’equip de Ponent és un dels rivals que els groc-i-negre es trobaran a la lliga, però cal remarcar, una vegada més, el gran nombre d’absències amb les quals han hagut de lidiar Raúl Tudela i Jordi Araus, i que només els han permès fer una convocatòria de 12 futbolistes.

El duel ha començat a inclinar-se per al conjunt local en el minut 18, amb el primer gol de Josué Martínez. El davanter verd-i-negre no tardaria ni deu minuts en fer el 2 a 0 amb el qual s’ha arribat al descans. En la represa, Ian García ha anotat el tercer en el 56’.

Tres minuts després, Genís Cañas ha fet el primer gol de l’Altafulla. Amb mitja hora per davant, els altafullencs tenien temps suficient per igualar el marcador, o com a mínim, maquillar-lo. Malauradament, han estat els locals els que han tornat a marcar per mitjà de Josep López, que en el 78’ ha completat la golejada.

Amb aquesta derrota, el balanç de la pretemporada de l’equip de Raúl Tudela i Jordi Araus és de dues victòries, davant el Vila-seca i el Juvenil de Preferent del Cambrils Unió, i tres derrotes contra el Perelló, el Catllar i el Racing Bonavista.

El següent i últim compromís del CE Altafulla en el període de preparació serà el pròxim dissabte 31 d’agost davant el Vallmoll. El partit es disputarà a les 7 de la tarda a l’Estadi Municipal Joan Pijuan.