Esports
Foto: Google
19 d'agost del 2019
La UE Creixell debutarà contra el Banyeres en el seu retorn a la competició
El Grup 24 de Quarta Catalana compta enguany amb 18 equips després de diverses temporades en les quals no ha sobrepassat la dotzena de participants
La UE Creixell ja coneix el calendari del Grup 24 de Quarta Catalana per a la temporada 2019-20. Els del Baix Gaià redebutaran en la competició oficial, quatre temporades després, davant un dels favorits per ascendir a Tercera Catalana com és el CF Banyeres, el diumenge 22 de setembre a partir de les 4 de la tarda.

Els creixellencs s’enfrontaran a un rival que el curs passat va quedar últim en el Grup 3 en el qual militen altres equips del Baix Gaià, i el seu objectiu és tornar com més aviat millor a la penúltima categoria del futbol català.

En la segona jornada, el Creixell afrontarà la primera visita de la temporada al camp del Vilabella, un dels camps més difícils de la competició per les seves dimensions reduïdes i la superfície de terra. Els de l’Alt Camp també seran un dels rivals a batre, perquè la temporada passada van quedar-se a un pas d’ascendir de categoria.

Jonàs Medina, president de la UE Creixell, ha explicat als micròfons d’Altafulla Ràdio que l’equip encara amb il·lusió l’inici del campionat tot i els rivals als quals s’haurà d’enfrontar en les primeres jornades. Tanmateix, assegura que al principi els pot costar una mica, però que esperen una temporada positiva.

Cal destacar que, a diferència del que venia succeint en les últimes temporades, el Grup 24 de Quarta Catalana compta enguany amb 18 equips. El Perafort també ha recuperat l’equip amateur, mentre que el Base Pallaresos i el Base Hospitalet de l’Infant són altres de les novetats juntament amb els filials del Salou, el Montblanc i la Reddis.

Jonàs Medina ha assegurat que inclús hi havien dos equips més que pretenien inscriure’s, però que finalment no ha estat possible perquè el grup havia complert totes les places que hi havia disponibles.

Tot plegat fa que la lliga comenci més aviat, el cap de setmana del 21 i 22 de setembre, i finalitzi el cap de setmana del 6 i 7 de juny. La Quarta Catalana per fi recupera la competitivitat que lluïa la Tercera Territorial, la que antigament era l’última categoria del futbol català.
Jonàs Medina, president de la UE Creixell
Jonàs Medina, president de la UE Creixell
Social
Et recomanem
Visites guiades al Castell d'Altafulla
25 de gener de 09:00h. a 13:00h. des de la porta reixada
Informació i reserves a l'Oficina de Turisme i al 977 651 426
I Jornada Local d'Educació
25 de gener de 09:30h. a 14:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec i La Tribu del Gaià
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
26 de gener a les 11:00h. des del Club Marítim
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
9a Marxa Castells del Baix Gaià
16 de febrer a les 08:00h
Més informació a www.marxacastells.com