16 d'agost del 2019
El Catllar goleja l’Altafulla i deixa palesa la diferència de categoria (1-7)
El següent compromís dels groc-i-negre serà aquest diumenge 18 d’agost davant el Vila-seca, a les 7 de la tarda a l’Estadi Municipal Joan Pijuan
El derbi amistós del Baix Gaià entre el CE Altafulla i el CE El Catllar del passat dimecres 14 d’agost va finalitzar amb una golejada incontestable per part del conjunt d’Àlex González, evidenciant les dues categories que el distancien d’un equip altafullenc, això sí, que arribava a l’enfrontament amb menys rodatge que el seu rival degut a què va començar la pretemporada més tard, i curt d’efectius amb 14 jugadors.

Tot plegat explica l’1 a 7 que va reflectir el marcador del Joan Pijuan al final dels 90 minuts. Els catllarencs van trencar el 0 a 0 inicial al minut 26 amb el gol d’Alberto Rabassó. Poc després, John Manrique marcaria una dobleta al 29’ i 32’ amb la qual semblava sentenciar el duel.
L’Altafulla, però, va reaccionar i va anotar l’1 a 3 per mitjà d’Albert Val al 37’, un resultat amb el qual s’arribaria al temps de descans. A la represa, els visitants van tornar a colpejar amb el gol d’Erik González, un dels nouvinguts aquesta temporada i que ha der ser un dels líders en l’apartat golejador.

Tomàs García, al 59’, va marcar el cinquè del conjunt dirigit per Àlex González. John Manrique, al 73’, i Ignasi Abelló, al temps afegit, van completar el marcador amb els dos últims gols.
El següent compromís del CE Altafulla serà aquest diumenge 18 d’agost davant el Vila-seca, un rival que enguany competirà en la mateixa categoria, tot i que ho farà al Grup 2. El duel es disputarà a les 7 de la tarda a l’Estadi Municipal Joan Pijuan.

Per la seva part, el Catllar tindrà dos amistosos aquest cap de setmana davant de rivals de Segona Catalana. El dissabte 17 rebrà a la Pobla de Mafumet B a dos quarts de 8 de la tarda, mentre que el diumenge 18, a partir de les 7, farà el mateix contra la Canonja en el Trofeu de la Vila de la Festa Major del Catllar.
Diada de Sant Jordi: fira i activitats