13 d'agost del 2019
El CE Altafulla cau contra el Perelló en el primer test de la pretemporada (4-3)
Els groc-i-negre rebran el Catllar aquest dimecres 14 d’agost a l’Estadi Municipal Joan Pijuan
El CE Altafulla va disputar el passat dissabte 10 d’agost el primer dels sis partits que disputarà aquesta pretemporada. La visita al Perelló, un rival de superior categoria que enguany jugarà a Segona Catalana, es va resoldre amb una derrota per 4 a 3 en què els groc-i-negre van ser víctimes de l’olfacte golejador dels germans Cid, Jacob i Iker.

Cal remarcar que l’Altafulla afrontava el duel amb moltes absències i va desplaçar-se al municipi del Baix Ebre amb tretze jugadors. Molts d’ells eren nouvinguts, jugadors que ja formen part de l’equip i altres que continuen a prova. És el cas de Roger Cabreras, Daniel Díaz, Albert Val, Arnau Díaz, Adrián Vila, Daniel Guerrero i Carlos Cuerda.

El Perelló va avançar-se en el minut 20 amb el gol de Jacob Cid, que repetiria en el 32’ per fer el 2 a 0. Sis minuts després, Àlex Cañas reduiria la diferència amb el primer gol dels visitants, però Iker Cid faria que el marcador al descans fos de 3 a 1.

Només començar la segona part, els locals van fer el quart per mitjà de Antoni Ondozobal. Tot seguit, Adrià Martí va respondre amb un golàs de lliure directe. Més tard, en el 70’, Adrián Vila, un dels nouvinguts, marcaria el 4 a 3 definitiu.

El CE Altafulla jugarà el segon partit de la pretemporada aquest dimecres 14 d’agost davant el Catllar de Primera Catalana. Els següents compromisos seran contra el Vila-seca, el diumenge 18 d’agost; el juvenil del Cambrils Unió, dimecres 21 d’agost; el Racing Bonavista, el diumenge 25 d’agost; i el Vallmoll, el diumenge 1 de setembre.