Esports
Foto: CM Altafulla
12 d'agost del 2019
El CM Altafulla aixeca la safata després de vèncer la Regata Desafiament davant el Torredembarra
L’important nombre de regatistes que ha presentat la flota altafullenca ha estat decisiu en el desenllaç de la competició
El CM Altafulla torna a regnar per tercer any consecutiu a la Regata Desafiament que l’enfronta cada mes d’agost amb els seus veïns i amics del CM Torredembarra. Els altafullencs mantenen la safata després d’imposar-se en la 16a edició que ha tingut lloc aquest dissabte 10 i diumenge 11 d’agost, i que ha estat més disputada que anys anteriors.

De fet, els torrencs han començat amb bon peu la primera regata disputada en jornada sabatina, com així explica el director tècnic del CM Altafulla, Alejandro Villacorta, als micròfons d’aquesta casa. L’important nombre de regatistes que ha presentat la flota altafullenca, però, ha estat decisiu en el desenllaç de la competició, el diumenge.

La victòria del CM Altafulla té molt de mèrit tenint en compte l’absència d’alguns dels regatistes més destacats de l’entitat i el gran nivell que ha demostrat el CM Torredembarra. Tot i això, els regatistes de la flota de nivell mitjà han demostrat les ganes que tenen de seguir millorant i que el futur de l’entitat està assegurat.

Amb el triomf d’aquest cap de setmana, el CM Altafulla suma dotze victòries de setze possibles, mentre que les quatre restants van ser celebrades per la flota del CM Torredembarra, la darrera vegada el 2017. Per tant, els altafullencs segueixen sent els reis d’una competició que va néixer amb la voluntat de no deixar perdre l’esport de la vela.
Alejandro Villacorta, director tècnic del CM Altafulla
Alejandro Villacorta, director tècnic del CM Altafulla
Social
Et recomanem
22a Fira d'Artesans
15, 16, 17 i 18 d'agost de 18:00h. a 00:00h. a les Eres
Organitza: Col·lectiu d'Artesans d'Altafulla
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 d'agost a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Reserves a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
32è Festival Internacional de Música d'Altafulla
Fins el 27 d'agost a la plaça de l'Església
Més informació a www.fimaltafulla.cat
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla