Esports
Foto: David Pullés
04 de juliol del 2019
Maria Pitarch aspira al màxim en el Campionat d’Espanya de Clubs de Tir amb Arc
L’arquera de Vespella de Gaià forma equip amb Laura Pullés i Alba Ortega, i lluitarà per fer medalla i obtenir el bitllet per al Campionat d’Europa de Clubs
Després de descansar i recuperar forces el mes de juny, Maria Pitarch torna a agafar l’arc i la fletxa per participar en la primera gran cita de l’estiu, el Campionat d’Espanya de Clubs de Tir amb Arc que se celebra a Madrid aquest cap de setmana. El Club de Tir amb Arc Constantí participa per primera vegada en aquesta competició i l’arquera de Vespella de Gaià només pensa a aconseguir el millor resultat possible.

Pitarch forma equip amb Laura Pullés i Alba Ortega, dues arqueres de Santa Oliva i Llorenç del Penedès (Baix Penedès) amb les quals s’entén molt bé en els entrenaments. La bona química que hi ha entre les tres, espera traslladarà a la competició, perquè el seu objectiu és “deixar el nom del club el més amunt possible” amb una medalla i la classificació per al Campionat d’Europa de Clubs, com així ha reconegut als micròfons d’Altafulla Ràdio.

El primer repte de l’equip constantinenc és superar la fase de grups, que comença aquest dissabte i en la qual ha quedat enquadrat en el Grup C. Per accedir a les eliminatòries per les medalles que es disputen en la jornada dominical, ha de quedar primer o segon.

El Campionat d’Espanya de Clubs dona el tret de sortida a un mes de juliol intens i exigent per a Maria Pitarch. Després de la cita a Madrid disputarà el classificatori per al Mundial Junior, el Campionat d’Espanya Absolut de Comunitats Autònomes i el Campionat d’Espanya Junior.
Maria Pitarch, arquera
Maria Pitarch, arquera
Social
Et recomanem
22a Fira d'Artesans
15, 16, 17 i 18 d'agost de 18:00h. a 00:00h. a les Eres
Organitza: Col·lectiu d'Artesans d'Altafulla
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 d'agost a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Reserves a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
32è Festival Internacional de Música d'Altafulla
Fins el 27 d'agost a la plaça de l'Església
Més informació a www.fimaltafulla.cat
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla