Esports
Foto: CE Altafulla
14 de juny del 2019
L’Altafulla Summer Trophy s’acomiada aquest cap de setmana amb les categories Benjamí i Aleví
El dissabte es juga el torneig dels alevins i el diumenge el dels benjamins amb un total de 24 equips en les dues jornades
El CE Altafulla clou aquest cap de setmana la 3a edició de l’Altafulla Summer Trophy amb la traca final que suposen les categories Aleví i Benjamí, que portaran 24 equips d’arreu del territori i inclús de Navarra.

La sessió de dissabte està protagonitzada pels alevins, que comencen la competició a les 9 del matí. La fase de grups finalitza amb els últims partits a la 1 del migdia, i tot seguit comencen els quarts de final.

El primer del grup A juga contra el segon millor tercer; el primer del grup B juga contra el segon del grup C; el primer del grup C juga contra el primer millor tercer; i el segon del grup B juga contra el segon del grup A. Les dues semifinals es juguen a dos quarts de 3, i la gran final a partir d’un quart de 4.

Els partits consten de dues parts de 12 minuts, amb un descans de 3 minuts. Els participants, un total de dotze, es divideixen en tres grups de quatre equips.

En el Grup A s’enfronten el CE Altafulla A, el Nàstic de Tarragona, el Sant Pau Apòstol i el San Salvador. En el Grup B juguen la Pobla de Mafumet, el Torredembarra, el Combinat de Navarra i el FC Tàrraco, mentre que en el Grup C han quedat enquadrats el CE Altafulla B, la Canonja, el Masdenverge (Montsià) i l’Escola de Valls.

L’últim dia del torneig, el diumenge, entraran a escena els equips benjamins. El sistema de competició serà idèntic al de la categoria Aleví, amb dotze equips dividits en tres grups. En el Grup A juguen el CE Altafulla B, el FC Tàrraco, el Sant Pau Apòstol i l’Alcover. En el Grup B se citen el Riudoms, el Torreforta, el Valls i el Cambrils, mentre que en el Grup C s’enfronten el CE Altafulla A, la Pobla de Mafumet, el Torredembarra i el Sant Pere i Sant Pau.

Les eliminatòries es disputen en el mateix horari i ordre. A dos quarts de 2 del migdia comencen els quarts de final, i una hora més tard, les dues semifinals. La final es juga a un quart de 4 de la tarda per posar el punt final a la 3a edició de l’Altafulla Summer Trophy.
Social
Et recomanem
Visites guiades al Castell d'Altafulla
25 de gener de 09:00h. a 13:00h. des de la porta reixada
Informació i reserves a l'Oficina de Turisme i al 977 651 426
I Jornada Local d'Educació
25 de gener de 09:30h. a 14:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec i La Tribu del Gaià
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
26 de gener a les 11:00h. des del Club Marítim
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
9a Marxa Castells del Baix Gaià
16 de febrer a les 08:00h
Més informació a www.marxacastells.com