Esports
Foto: Valentin Castaño
12 de juny del 2019
Jordi Tuset deixa la banqueta del CFS Torredembarra
El tècnic i el club no han arribat a un acord econòmic després que el primer posés sobre la taula un projecte per dirigir el juvenil i el primer equip
El CFS Torredembarra haurà de buscar nou entrenador per a la pròxima temporada 2019-20. Jordi Tuset, que enguany ha estat l’encarregat de dirigir el primer equip a la Tercera Divisió Nacional, ha decidit deixar la banqueta del conjunt torrenc després de no assolir l’objectiu de la permanència.

El ja exentrenador de la Torre ha explicat el motiu de la seva sortida als micròfons de Baix Gaià Esports. El tècnic va posar sobre la taula una proposta per dirigir el juvenil i el primer equip amb l’objectiu de promocionar els jugadors del planter. El club, però, “no es podia permetre una despesa econòmica més alta” i això va fer inviable arribar a cap acord.

Jordi Tuset va arribar al club el passat estiu procedent del Salou CFS de la Segona Divisió B. La seva experiència en aquesta categoria havia de ser un valor afegit per ajudar a un equip novell que debutava a escala nacional. Els jugadors, els que seguien respecte al curs anterior i els nous fitxatges, van tardar a assimilar els seus conceptes, i quan ho van fer, les lesions van ser implacables. Tot plegat va acabar amb el descens a Divisió d’Honor.

Després de posar punt final a la seva etapa al Torredembarra, Tuset té molt clar que seguirà entrenant la temporada vinent. En aquest sentit, reconeix que té diverses ofertes sobre la taula, i que la setmana vinent prendrà una decisió.

Pel que fa al club, la junta directiva encapçalada per Jeroni Rañé ja s’ha posat mans a la feina per trobar un nou entrenador que agafi les regnes de l’equip en el seu retorn a la Divisió d’Honor.
Jordi Tuset, entrenador del CFS Torredembarra
Jordi Tuset, entrenador del CFS Torredembarra
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla