11 de juny del 2019
Anna Ortiz cau contra Alice Ferlito en les semifinals del Campionat de Catalunya
L’altafullenca i Alexandra Torralba es proclamen campiones del II Gran Slam de Pàdel a Tarragona i segueixen tercera i quarta en el rànquing de la competició
La tenista Anna Ortiz no ha pogut superar les semifinals en el Campionat de Catalunya Infantil que ha finalitzat aquest cap de setmana. L’altafullenca, que estava realitzant un gran torneig i que havia assolit el bitllet per al Campionat d’Espanya, ha caigut contra Alice Ferlito per 6/4 i 6/2.

La trajectòria d’Ortiz ha estat notable, com a mínim, fins a arribar a la penúltima eliminatòria. El seu debut contra Mar Garcia en els 32ns de final es va resoldre per 6/1 i 6/0. Després es va desfer d’Ariana Va Bobyleva amb un resultat idèntic.

En el duel de 8ns de final, on es jugava l’accés al campionat nacional, va imposar-se de forma brillant a Inés Costa amb un doble 6/0. El triomf la va conduir a la següent eliminatòria, on va vèncer a Paula Moreno per 6/0 i 6/3. La dels quarts de final va ser la seva última victòria abans de perdre contra Alice Ferlito, que posteriorment perdria la final del Campionat de Catalunya contra Raquel Caballero per 6/4 i 6/0.

Tot no són males notícies, si és que ho podem catalogar així, per a la tenista altafullenca. I és que aquest cap de setmana ha disputat el II Super Gran Slam del Circuit Català de Pàdel a les instal·lacions del seu club, el Club Tennis Tarragona.

Com és habitual, Anna Ortiz ha competit al costat d’Alexandra Torralba, amb la qual s’ha proclamat campiona de la categoria Infantil. Les dues han superat en la gran final a Anna Domínguez i Alba Gallardo, una de les parelles amb les quals es troben pràcticament en cada torneig, per 6/2 i 6/3.

Anteriorment, Ortiz i Torralba havien vençut a Ivet Val i Carlota Gómez per un doble 6/1 en els quarts de final. En les semifinals van fer el mateix contra Lucia Rosa i Irina Cruz, a les quals van guanyar per 6/2 i 6/1.

El triomf a la ciutat tarragonina les permet seguir dins del TOP-5 de la categoria. Ortiz és tercera amb 6.196 punts i Torralba és quarta amb 5.779 punts. Ambdues tenen per davant a Marina Vilariño, líder del rànquing amb 7.531 punts, i Andrea Ustero, segona classificada amb 6.984 punts.