25 de març del 2019
El Roda de Barà ensopega contra el Calafell i torna a obrir la lluita pel títol i l’ascens directe
El Montblanc s’emporta un partit molt igualat davant la Riera per situar-se a cinc punts del conjunt rodenc i el Torredembarra fa un pas de gegant assaltant el barri de San Salvador
La Lliga al Grup 3 de Tercera Catalana segueix ben viva i amb més emoció que mai. La inesperada ensopegada de l’Atlètic Roda de Barà contra el Calafell i les victòries dels tres perseguidors, especialment la del Montblanc, fan que el títol i l’ascens directe estiguin lluny d’estar decidits.

L’equip de Dani Sereno es va posar per davant en el minut 9 amb el gol d’Iker Latre, però els visitants només van tardar cinc minuts a fer l’empat per mitjà de José Antonio Medina. Tot i que quedaven 75 minuts de joc, el marcador ja no patiria cap més canvi i el Roda veu com la diferència amb el Montblanc es redueix a cinc punts.

L’equip de la capital de la Conca de Barberà no va fallar davant la Riera en un partit tan igualat com s’esperava tenint en compte el bon rendiment dels del Baix Gaià quan juguen com a local.
De fet, l’equip d’Iñaki Pérez va colpejar primer. Després d’una primera part sense gols, Joel Muñoz va fer l’1 a 0 quan només s’havien jugat sis minuts de la segona. Malauradament, el Montblanc va reaccionar set minuts després amb la diana de Dídac Becerra.

El partit es va decidir en el temps afegit amb un penal convertit per Cristian Valcárcel. Tot seguit, el visitant Arnau Domínguez va ser expulsat amb vermella directa. La Riera perd la vuitena posició en benefici del Segur de Calafell i és novena amb 36 punts.

Per la seva part, el Torredembarra va aconseguir la quarta victòria seguida amb una golejada incontestable al camp del San Salvador, un escenari on no han aconseguit guanyar cap dels quatre primers classificats.

Leonardo Huertas va avançar el conjunt torrenc en el 38’, però els locals empatarien quatre minuts més tard per mitjà d’Alberto Blázquez. Fernando Gazquez va tornar a posar per davant a l’equip del Baix Gaià amb un gol en el 55’ que va minvar la moral del conjunt tarragoní.
Finalment, Henry Esteban i Maximiliano Debiasi van certificar la victòria amb el tercer i quart gol, respectivament. El Torredembarra s’allunya definitivament de la zona perillosa i és 11è classificat amb 29 punts.