25 de març del 2019
El Catllar ratifica la seva recuperació amb un triomf de prestigi al camp de l’Amposta (1-2)
Els del Baix Gaià aprofiten l’ensopegada de l’Ampolla i el deixen enrere en la lluita per la promoció mentre que el Tortosa segueix a cinc punts
La victòria a la capital del Montsià és un cop sobre la taula molt important per part de l’equip del Baix Gaià, que li serveix per tornar a demostrar l’autoritat que havia exhibit en la primera volta i per deixar definitivament enrere l’irregular inici de la segona.

L’equip d’Àlex González va colpejar molt aviat amb el gol d’Ismael Rojas en el minut 3. Abans de la mitja hora de joc, Gerard Infante va augmentar la diferència amb el 0 a 2. Ambdós confirmen d’aquesta manera que l’olfacte golejador dels atacants també està de tornada.

L’Amposta, però, no renunciaria a res jugant davant la seva afició i va posar emoció a l’últim quart d’hora amb el gol de Carles Kader des del punt de penal. El Catllar va frenar les envestides del seu rival per mantenir l’avantatge en el marcador i acabar sumant tres punts d’or que el mantenen segon en solitari abans de rebre el Torreforta el pròxim diumenge a les 12 del migdia.

El Tortosa segueix a cinc punts de distància després de vèncer a la Sénia, mentre que l’Ampolla s’ha quedat enrere en la lluita per la promoció amb la derrota al camp del Vila-seca.