25 de març del 2019
El Femení deixa escapar un 2 a 0 i acaba golejat davant l’Atlètic Bellvei (3-7)
L’equip de Chus Martin i Marc Pérez deixa que l’equip del Baix Penedès s’escapi en la classificació i ara afronta un tourmalet contra tres candidats al títol
Les actuacions que les abelles havien fet en l’últim mes de competició auguraven una bona matinal de dissabte en el partit contra l’Atlètic Bellvei, un compromís marcat en vermell en el calendari del conjunt groc-i-negre per la proximitat amb el seu rival en la taula classificatòria. El xoc, que va començar molt bé amb un 2 a 0 a favor, va acabar de la pitjor forma possible.

Núria Isla va ser l’encarregada d’obrir el marcador en el minut 12 després de realitzar una paret amb Xènia Peris, que va finalitzar amb un remat sense oposició. Més tard, en el 28’, Cara Recasens va executar un servei de cantonada i la pilota va tocar en la portera visitant, Anahi Pijuan, abans d’acariciar la xarxa.

El resultat va fer que les abelles es relaxessin en excés i les del Baix Penedès ho van aprofitar per fer escurçar la diferència en el 31’ amb el gol d’Anais Fernández. En l’inici de la segona part, el guió va ser el mateix i el Bellvei va gaudir de diverses ocasions per fer l’empat fins que Yessica González va transformar una falta directa des de la frontal en el 63’.

Un minut més tard, Anais va culminar la remuntada i en el 66’, Aida Guerra va marcar un gran gol des de mitja distància per fer el 2 a 4. Les altafullenques van ser incapaces de refer-se dels tres gols encaixats aquest interval de temps tan curt i Yessica González ho va aprofitar per marcar tres més. Finalment, Bianca Sánchez va maquillar el marcador en una acció de contraatac.

L’equip dirigit per Chus Martin i Marc Pérez veu com el Bellvei s’escapa a nou punts en la classificació mentre es queda amb 13 punts. Ara ha de fer front el seu particular tourmalet contra tres dels candidats al títol. El primer compromís serà contra el Tàrraco el pròxim diumenge (17.15 hores). Tot seguir visitarà l’Icomar per a després rebrà el Reus Deportiu.