22 de març del 2019
El Cadet es juga molt més que la tercera posició contra l’EFB Calafell
L’altafullenc Ismael El Hambdouni i el calafellenc Anuar Kerzazi protagonitzen el duel entre els dos millors artillers del grup
L’equip altafullenc té un partit cabdal contra el quart classificat per mantenir la seva candidatura a la segona posició del Grup 12 de la Segona Divisió. Els dos equips arriben empatats a 40 punts i prometen un bon espectacle a tot aquell que s’acosti aquest dissabte, a un quart de 4 de la tarda, a l’Estadi Municipal Juan Ríos de Calafell.

Els groc-i-negre, que encadenen dues victòries seguides, s’enfronten a un rival que no perd des del 15 de desembre i que des de llavors suma set victòries i dos empats. El duel, a més, enfronta als dos màxims golejadors del grup: el calafellenc Anuar Kerzazi i l’altafullenc Ismael El Hamdouni, autors de 25 i 26 gols, respectivament.

Per la seva part, el Juvenil juga aquest diumenge a les 5 de la tarda contra un rival directe en la zona mitjana de la classificació. Desè a la taula amb 21 punts s’enfronta a un Sant Pere i Sant Pau que és onzè amb la mateixa xifra de punts. Per tant, els de Mohamed Amhadar es juguen mantenir la seva posició i deixar enrere el seu rival, mentre espera una ensopegada de l’EFB Salou Costa Daurada en el derbi contra la UD Salou per situar-se a cinc punts de la novena plaça.

Quant a l’Infantil, aquest dissabte a dos quarts d’1 del migdia té un partit molt important contra el Base Palleresos, l’equip que té per sobre amb set punts d’avantatge. L’objectiu dels de Dani Garcia és vèncer i posar-li pressió de cara al tram final de la temporada. En el duel d’anada, el resultat va ser de 2 a 1 pels locals.