20 de febrer del 2019
La Pobla de Montornès encaixa una golejada a la pista de la Sénia (11-6)
Els poblencs disposen de quinze dies de descans per recuperar gent i afrontar amb més garanties les pròximes jornades
El mal moment del CFS La Pobla de Montornès continua després de consumar la cinquena derrota en el mateix nombre de partits a la pista de la Sénia per un contundent 11 a 6 que li nega la possibilitat d’estrenar el seu caseller de punts i abandonar la cua de la classificació.

Els poblencs van fer un bon inici estrenant el marcador en el primer minut de joc amb el gol de Mario Bermudez. Els locals van capgirar ràpidament la situació amb dos gols seguits en el minut 2, però el mateix Bermudez va restaurar l’empat en el minut 3.

La igualada va ser efímera, perquè el local Jordi Garcia va marcar el 3 a 2 dos minuts després. A partir d’aquí, els del Montsià van ser molt superiors i van arribar al descans amb un avantatge de 6 a 2.

A la represa, Miguel Rubio va escurçar la diferència amb el tercer gol dels del Baix Gaià. La resposta de la Sénia va ser contundent, amb tres gols en cinc minuts que van situar un insalvable 9 a 3. La dobleta d’Eric López va posar una mica de llum en l’equip de Miguel Reyes, que va apagar-se ràpidament amb els dos últims gols del conjunt local.

Mounir El Miri va maquillar el marcador amb l’11 a 6 definitiu. La Pobla disposa de dues setmanes per recuperar jugadors de cara als següents compromisos. El més proper és el retrobament amb un vell conegut, el Vila-rodona CFS, que tindrà lloc el diumenge 10 de març al Pavelló de la Pobla.