20 de febrer del 2019
El Catllar Atlètic torna a la zona de descens en caure en la batalla d’Alforja (3-2)
La dobleta de Daniel Serrano va ser insuficient per evitar la segona derrota seguida abans de l’aturada de la competició
El CFS El Catllar Atlètic va fer un pas enrere per mantenir la seva plaça al Grup 3 de Divisió d’Honor després de la derrota a la pista de l’Alforja per 3 a 2, un dels rivals més directes en la seva causa i que precisament l’ha superat en la classificació per enviar-lo de nou a les places de descens.

El duel va ser molt igualat, tal com cabia esperar tenint en compte tot el que estava en joc. El conjunt del Baix Camp va colpejar primer quan faltaven tres minuts pel descans amb el gol de Pol Chichiercha.

Després del pas pels vestidors, Daniel Serrano va fer el gol de l’empat en el 22’. Quatre minuts després, Sergio Jiménez va tornar a posar per davant als locals, però Serrano només va tardar dos minuts a fer la igualada.

El xoc es va decidir en la recta final, i malauradament va ser a favor de l’Alforja gràcies al gol d’Òscar Gual en el 36’. Els intents del Catllar per evitar la derrota en els últims quatre minuts van ser insuficients, acabant la jornada dins de les posicions de descens a Primera Divisió amb 13 punts.

La permanència, que precisament marca l’Alforja, es queda a tres unitats. Ara, els del Baix Gaià tenen dues setmanes per preparar el següent compromís contra el Vila-rodona, que tindrà lloc el dissabte 9 de març al Pavelló d’Altafulla.