16 de gener del 2019
El Catllar goleja l’Ampolla 4 a 2 i frega l’excel·lent en la primera volta del campionat
Els del Baix Gaià han fet ple de victòries en els nou partits que han disputat al seu estadi
El CE El Catllar va tancar la primera volta de la temporada amb una gran victòria davant l’Ampolla per 4 gols a 2 que li permet consolidar la segona posició i sumar cinc punts més que el seu rival. Els catllarencs, però, van haver de tornar a tirar d’èpica per remuntar un resultat advers i adjudicar-se els tres punts.

El duel contra el conjunt del Baix Ebre va respondre a les expectatives que podia generar un cara a cara entre el segon i el tercer classificat. L’Ampolla es va avançar passats els primers 10 minuts amb el gol de David Gallego i el Catllar va respondre per mitjà de Denis Coch un minut abans del descans.

A la represa, Gallego va tornar a avançar l’equip visitant amb l’1 a 2. Els del Baix Gaià no van defallir i van empatar en el 72’ amb el gol d’Ismael Rojas, que va arribar als 10 gols en el seu caseller particular. L’heroi del partit, però, va ser Adrián Padillo, que va decidir el partit en els últims cinc minuts amb una dobleta que va servir per capgirar i certificar la remuntada.

Àlex González, entrenador del Catllar, destaca que el vestidor està molt content perquè, més enllà de la victòria, l’equip ha demostrat que pot competir contra qualsevol rival de la categoria. Pel que fa a la remuntada, reconeix que és una mostra del potencial de la plantilla.

D’aquesta manera, el Catllar acaba la primera volta com a segon classificat amb 41 punts. La UE Valls segueix al capdavant de la taula classificatòria amb 46 unitats, mentre que l’Ampolla és tercer amb 36. Cal remarcar que el quadre catllarenc ha fet ple de victòries en els nou partits que ha disputat al seu estadi.