05 de desembre del 2018
El CFS Torredembarra assalta la pista del Salou FS B i puja al tren de la permanència (2-3)
El Torredembarra abandona el fanalet vermell i empata a 9 punts amb el Molins 99, el Santpedor i el Solsona
El CFS Torredembarra va vèncer 2 a 3 al filial del Salou FS i encadena dues victòries seguides que li permeten pujar al tren de la permanència en el Grup 2 de Tercera Divisió Nacional. Els torrencs han aterrat definitivament a la categoria i s’han assentat en un moment propici en el qual s’enfronten als rivals més directes. Pel tècnic Jordi Tuset, “el treball que hem fet en aquests quatre mesos s’està notant i estem agafant l’ofici de la categoria”.

El partit va començar francament bé pels seus interessos. Gerard Margalef va inaugurar el marcador en el minut 9, tot i que el Salou va tenir prou amb tres minuts per capgirar la situació amb els gols de Juan Manuel Palacios i Albert Cubero en el minut 14 i 17 respectivament. La Torre, però, va reaccionar ràpidament i va restaurar les taules un minut després per mitjà de Javier López.

Després de passar pels vestidors, Xavier Pell va marcar el 2 a 3 quan només s’havien jugat quatre minuts de la segona part. L’equip de Jordi Tuset va realitzar una exhibició defensiva que poc o res va tenir a veure amb el que havia ofert al llarg del curs i es va assegurar la victòria.
Jordi Tuset, entrenador del CFS Torredembarra, ha reconegut que el partit davant el Salou és “un dels més seriosos que hem fet aquesta temporada en concentració, esforç i lluita”, tres ingredients que els van permetre remuntar i emportar-se els tres punts cap a casa.

El Torredembarra abandona el fanalet vermell i empata a 9 punts amb el Molins 99, el Santpedor i el Solsona. Aquests dos últims equips són els que marquen la permanència mentre que l’Hospitalet i el Salou B tenen 12 i 13 punts respectivament.

En la següent jornada, que es disputarà el cap de setmana del 15 i 16 de desembre, els torrencs cercaran la tercera victòria consecutiva davant el Sant Sadurní.