14 de novembre del 2018
El Cadet de la Pobla de Montornès planta cara al Santa Coloma en un gran partit de futbol sala
Els poblencs són capaços de remuntar un 1 a 3 en contra però veuen com se’ls escapa la victòria en els dos últims minuts del partit
El Cadet de Divisió d’Honor del CFS Pobla de Montornès va viure el passat dissabte un dels partits més especials de la temporada. El conjunt pobletà rebia a un dels equips més potents de Catalunya com és el Santa Coloma, davant el qual va plantar cara i va estar molt a prop d’aconseguir un resultat positiu.

Els poblencs van inaugurar el marcador amb el gol de David Lozano en el minut 2. Sis minuts després, els visitants van empatar gràcies a un gol en pròpia porta de Joan Güell. Tot seguit, Pol Cano va fer l’1 a 2 i tres minuts després Jorge Pérez va augmentar la distància amb el tercer.

Tot i això, l’equip dirigit per Ivan Torrent no va ensorrar-se i va ser capaç de donar-li la volta a l’electrònic. Abans del descans, Franc Cortés va escurçar la diferència, mentre que en el segon temps va ser David Lozano amb una dobleta l’encarregat de fer pujar el 4 a 3 al marcador.
En el 36’, el visitant Sergi Feijoo va fer l’empat, però Franc Cortés va contestar amb el 5 a 4.

Malauradament, els poblencs no van ser capaços de defensar el seu avantatge en els últims dos minuts en els quals el Santa Coloma va remuntar el resultat per endur-se els 3 punts cap a casa.
Ivan Torrent, tècnic de la Pobla de Montornès, ha fet una valoració del partit i ha dit que “va ser un partit espectacular”. També ha elogiat l’actitud dels seus jugadors, que en la segona part es van refer d’un 1 a 3 en contra tot i ser només set jugadors de pista.

Sobre el fet d’haver competit de tu a tu davant un gran equip com el Santa Coloma, Torrent ha dit que “va ser molt gran i les dues aficions van viure un partit vibrant. Ells juguen en un altre lliga, i nosaltres anem partit a partit”, ha sentenciat.

Tot i la derrota, la Pobla segueix en la part alta de la classificació ocupant la cinquena plaça amb 12 punts. En la següent jornada visitarà a un Futsal Mataró que es troba en la part baixa de la taula. El partit es jugarà el pròxim dissabte a tres quarts de 3 del migdia.

D’altra banda, cal destacar el bon paper que està fent el Juvenil en el Grup 6 de Primera Divisió Catalana. De moment només s’han jugat quatre jornades, però l’equip poblenc és segon amb 9 punts i segueix de ben a prop a un Reus que és líder amb 12.

En el darrer compromís va derrotar al Vila-rodona per 4 gols a 1. El cadet Sergio Gallo també va participar en el partit i va ser l’encarregat d’estrenar el marcador. Després de l’empat del conjunt visitant, Mounir El Miri, Daniel Ramon i Xavier Brugarola van assegurar el triomf.
La competició acaba de començar, però la Pobla és un dels candidats a la primera posició que dóna l’accés directe a la Divisió d’Honor Juvenil.