08 de novembre del 2018
El CV Torredembarra cau a la pista del CV Sant Martí i trenca la seva bona dinàmica
L’equip de Christian Vives intentarà refer-se en el pròxim partit a casa davant un rival directe per la part alta de la classificació com és el CV Encamp
El CV Torredembarra va perdre a la pista del CV Sant Martí per 3 sets a 1 en el partit corresponent a la cinquena jornada de lliga de la Primera Divisió Masculina. La derrota posa punt final a la bona ratxa de resultats que l’equip de Christian Vives estava traçant des de la segona jornada.

El partit va començar igualat. Els de Sant Martí Sarroca (Alt Penedès) van imposar-se en el primer set per 25 a 21. Els torrencs, però, es van refer i es van endur el segon per un contundent 16 a 25.

Malauradament, els locals van tornar a repetir el 25 a 21 en el tercer set, i en el quart i últim van prémer l’accelerador per tancar el partit amb un 25 a 19.

La derrota fa descendir el CV Torredembarra fins a la cinquena posició amb 10 punts en el seu caseller. En el pròxim compromís, que tindrà lloc aquest diumenge a les 10 del matí al Pavelló Sant Jordi, rebrà la visita d’un rival directe per la part alta de la taula. El CV Encamp és segon amb 12 unitats i encara no coneix la derrota.